Išdavė gudrybę, kaip lengvai nulupti kiaušinius: pavyksta visada

Kaip išvirti kiaušinius, kad jie būtų gerai nulupti?

Tai ypač aktualu, jei ruošiate salotas didelei kompanijai arba jums reikia kiaušinių įdarui. Juk tokiu atveju juos reikės patiekti sveikus, o išvaizda yra labai svarbi. Portale „Paprasti receptai“ žurnalistė Stephanie Ganz pasidalino savo metodu, kaip išvirti kiaušinius, kad juos būtų lengva nulupti.

Mergina patikina, kad išbandė daugybę būdų ir gudrybių iš interneto ir surado paprastą metodą, kuris visada pavyksta 100 proc. „Geriausias būdas išvirti kietai virtus kiaušinius, kad juos būtų lengva nulupti, yra virti garuose!“ – teigia Stephanie. Galite naudoti elektrinį garintuvą, bambukinį garintuvą arba pasigaminti garintuvą, pavyzdžiui, iš paprasto puodo. Žurnalistė sako, kad kiaušinius garuose verda 10 minučių, o paskui maždaug trims minutėms įmerkia į šaltą vandenį. Per tą laiką kiaušiniai pakankamai atvėsta, kad jais nenusidegintumėte, o lukštai po to puikiai nusilupa. Kai kiaušiniai visiškai atvėsta, juos galima laikyti šaldytuve iki savaitės, sako Stephanie.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą