Kaip išsiųsti siuntinį į Ukrainą?

Santykiai tarp Lenkijos ir Ukrainos visada buvo stiprūs ir intensyvūs, o pastaraisiais metais, daugiausia dėl migracijos, jie dar labiau sustiprėjo. Tokia padėtis lemia vis didesnį poreikį palaikyti ryšius su Ukrainoje likusiais draugais, šeima ir verslo partneriais, o vienas iš šių ryšių palaikymo būdų yra siuntinių ir korespondencijos siuntimas.

Ukraina nepriklauso Europos Sąjungos struktūroms, todėl prekių gabenimas į šią šalį gali būti susijęs su papildomais mokesčiais ir muitinės kontrole. Siekiant išvengti problemų pasienyje, saugiausias pasirinkimas būtų pasinaudoti profesionalios kurjerių kompanijos pasiūlymu. Tik patikrintos kurjerių tarnybos gali garantuoti, kad siuntinys be jokių kliūčių Ukraina-Lietuva pasieks adresatą. Pristatymo būdo pasirinkimas priklausys nuo to, ką ir kur reikia gabenti. Poreikiai labai skirtingi ... Į Ukrainą siunčiami ne tik vokai su dokumentais, bet ir didesni siuntiniai. Kai kurios siuntos pristatomos į didelius miestus, tokius kaip Kijevas, Lvovas ir Charkovas, tačiau yra ir siuntų, kurios turi būti pristatytos į atokesnes vietas, į kaimus ar miestelius, esančius toli nuo pagrindinių Ukrainos miestų.

Deja, siunčiant siuntas į Ukrainą, turite atsižvelgti į tai, kad siunčiant paštu siuntos rizikuoja dingti. Todėl geriausias būdas pigiai ir saugiai pristatyti siuntinį į Ukrainą yra išsiųsti jį per kurjerių kompaniją. Jų dėka galite kontroliuoti visą pristatymo procesą, nes galite lengvai sekti savo siuntą ir reguliariai tikrinti, kur ji yra. Siuntinį galite išsiųsti kiekvieną dieną, bet kuriuo metu, užsisakę kurjerį namo arba nuveždami siuntinį į išsiuntimo vietą. Viskas, ko jums reikia: interneto prieiga ir šiek tiek laiko. Siuntinio siuntimas į Ukrainą yra greitas, lengvas ir itin pigus. Taip pat turite garantiją, kad Jūsų siuntinys atsidurs patikimose rankose, nes per kurjerius siunčiamas siuntas pristato tik patikimos kurjerių tarnybos.

Siuntinio į Ukrainą kaina pirmiausia priklauso nuo jo matmenų ir svorio. Galutines užsienio siuntinio, esančio už Europos Sąjungos ribų, siuntimo išlaidas, be abejo, taip pat įtakoja transporto rūšis, kurią vežėjas naudos siuntiniui pristatyti į paskirties vietą, ir išlaidos, susijusios su muitinės formalumų atlikimu.

UAB „Market Rats“ informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą