Tai, kaip jis išeina, parodo kas jis buvo

Apie tikrąją žmogaus esmę sužinome ne tada, kai jis ateina į mūsų gyvenimą, bet būtent tada, kai jis išeina.

Sunkiais momentais, išsiskyrimo procese, atsiskleidžia tikrasis žmogaus charakteris ir santykių kokybė. Kaip žmogus atsisveikina, kaip elgiasi sudėtingose situacijose, gali pasakyti viską...

Niekingas pabėgimas, smulkūs melai, didžiulė išdavystė, užkulisinės intrigėlės, parduodamumas, neištikimybė... Žmonės patyrė daug ką iš tų, kuriuos laikė pačiais artimiausiais ir mylimiausiais.

Jie taip manė, nes pats žmogus juos tuo įtikino. Jie taip manė, nes patys norėjo tuo tikėti. Bet atėjo tiesos momentas. Jūs žiūrite į nueinantį žmogų ir bandote priimti realybę. Realybę, kuri labai skiriasi nuo tos gražios paveikslėlio, prie kurio buvote įpratę, kurį patys padailinote.

1. Dažnai vilioja atgal praeities paveikslai ir iliuzija apie tai, koks tas žmogus galėtų būti

Taip, galbūt kai kurie iš šių paveikslų tikrai patrauklūs. Bet tai tik praeitis, kurios nėra dabartyje.

Taip pat laiko įsivaizdavimas, koks tas žmogus galėtų būti, kaip laimingai galėtumėte su juo ar ja gyventi. Tačiau svajonės ir interpretacijos neturi prasmės, kai jau pamatėte tikrąjį požiūrį į jus.

2. Pagal tai, kaip žmogus išeina iš jūsų gyvenimo, sukurkite sąžiningą jo portretą. Ir juo remkitės

Portretas neturi būti sudarytas iš malonių prisiminimų nuotrupų. Portretas neturi būti sukurtas iš jūsų lūkesčių ir vilčių. Tai turi būti portretas, sukurtas iš paskutinę akimirką išmestų žodžių arba bailaus ignoravimo. Portretas, sukurtas iš išdavysčių ir apgaulių. Argi gaila prarasti tokį žmogų?

3. Supratimui ir priėmimui reikia laiko, duokite sau jo

Ne visiems pavyksta persijungti iš karto. Bus blaškymaisi į šonus, bus atmetimai ir idealizacijos protrūkiai. Bet duokite sau laiko tam kaip neatsiejamam jūsų sveikimo etapui.

4. Geriau tegu išeina dabar, nei galėtų jums pakenkti dar labiau

Pavojinga laikyti šalia savęs nuodingą gyvatę, kuri gali bet kada įgelti. Vieną kartą skauda, vieną kartą šaltas dušas. Bet po to – atgimimas, lengvumas, skrydis ir laisvė.

5. Jūsų gyvenime nėra vietos nevertiems žmonėms

Savo išėjimu jie parodė tikrąjį save ir požiūrį į jus. Ar jūsų gyvenime yra vietos tokiems žmonėms? Tai, kas tikrai yra jūsų, lieka su jumis. Tai, kas ne jūsų, natūraliai išeina. Prabėgus šiek tiek laiko, ateis priėmimas, ir tada galėsite filosofiškai pažvelgti į tų žmonių išėjimą, kuriuos tam tikru gyvenimo etapu pervertinote ir jiems suteikėte per daug meilės bei gerumo avansų.

Komentarai

  • Westlake Loans
    prieš 47 minučių
    Ar jums reikia teisėtos asmeninės paskolos?
    Ar jūsų bankai jus atmetė?
    Dėl vienokių ar kitokių priežasčių jums reikia pinigų.
    Jūs esate nuoširdus ir sąžiningas
    Ar jums reikia paskolos skoloms, sąskaitoms apmokėti ar projektui įgyvendinti?
    be to, mes siūlome greitas ir patikimas paskolas su 2% metine palūkanų norma. Esame patikimi
    Jei susidomėjote, nedvejodami susisiekite su mumis tiesiogiai.
    paštas: Loanwestlake@gmail.com
    telegrama___https://t.me/loan59

Parašykite komentarą