Palmiros horoskopas pirmadieniui, liepos 27 d.

Pirmadienis pasyvus, netinka imtis sunkių, atsakingų darbų, sudėtingų užduočių. Tai gera diena poilsiui. Vertėtų daugiau laiko praleisti prie vandens. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, artimiesiems.

Jei nesiilsite ir teks užsiimti reikalais, būkite labiau susikaupę. Itin atidūs turi būti tie, kurie dirba su informacijos perdavimu, dokumentais, pinigais, transportu. Viską tikrinkite.

Ne laikas su vadovybe aptarinėti uždarbio klausimą. Netinkamas metas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Nepalanku investuoti, skolinti pinigų, pirkti vertingų daiktų.

Būkite atidesni kelyje – didesnė nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė. Labiau pasaugokite pinigus, turtą – sukčiams, apgavikams, vagims seksis ieškoti aukų.

Sapnų iš sekmadienio į pirmadienį geriausia visai neprisiminti. Net jei atsiminsite ką nors ryškaus, tai susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais.

Blogas ženklas: jei netyčia apipiltų vandeniu – jūsų paslaptis gali išaiškėti; pačiam išlieti vandenį – apkalbos apie artimus žmones; jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis; jei daug plaukų išsipeštų, blakstiena iškristų – saugokitės apgaulės; jei batas suplyštų – draugo išdavystė, požymis, kad esate vampyrizuojami artimųjų.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – turtas, pinigai; jei paukštis paženklintų jūsų daiktą ar jus pačius – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: antradienis iki 15 val. 28 min. palankesnis, tad patartina iki to laiko spėti atlikti svarbesnius dienos darbus, vėliau imkitės tik to, ką gerai išmanote; visos ryškios spalvos, vengtina juoda, niūrūs, mėlyni tonai.

Avinas (03 21–04 20). Tikėtinos ne pačios maloniausios staigmenos, kurios išryškins nepasitenkinimą sutuoktiniu (jei toks yra). Gali tekti greitai spręsti pribrendusią finansinę problemą.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį suskubkite ieškoti pagalbos, paramos – jos gali prireikti artimiausiu metu.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis sudėtingas – neskubėkite, būkite atidūs, kad ir kuo užsiimsite, ir malonūs, kad ir su kuo šnekėsitės.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis gana apgaulingas, kai lengvai galima patikėti sukčiais, gražbyliautojais. Nepriimkite atsakingų sprendimų, pasaugokite pinigus, turtą.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis nepalankus svarbiems reikalams tvarkyti, kelionėms.

Mergelė (08 23–09 22). Nepriekaištaukite savo artimiesiems. Tai pavojingas metas, kai negalima rizikuoti nei važiuojant automobiliu, nei įsimylint.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienį nereikėtų tvarkyti piniginių ir turto reikalų. Venkite finansinių įsipareigojimų apskritai. Nepirkite brangios buitinės technikos, telefonų.

Skorpionas (10 24–11 22). Nors pirmadienį būsite energingi, neskubinkite įvykių, nepriimkite impulsyvių sprendimų.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti, tiesa, palankus uždaram šeimos poilsiui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis neprognozuojamas. Mažiau planuokite, mažiau vilkitės ir mažiau laukite pagalbos iš šalies.

Vandenis (01 20–02 18). Šiandien būsite energingi ir neatsargūs, tad neapgalvotu žodžiu ar netikusiu veiksmu galite prisivirti košės.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis dvilypis – laukia pasisekimas, tačiau galite nukentėti dėl provokacijų. Nesivelkite į avantiūras tiek reikaluose, tiek meilėje.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą