Horoskopas pirmadieniui, gegužės 13 d.

Avinas Šiandieną kažkaip kitaip pažvelgsite į verslo situaciją, santykius su mylimu žmogumi, vaikais, perrikiuosite prioritetus. Gerai, jei apsispręsite tikrųjų vertybių, o ne pinigų naudai. Labai lengva įsivelti į aferas, kurios ne tiek duos, kiek atims.

Jautis Diena bus dalykiška ir jus vers nusiteikti rimtiems darbams. Emociškai išvargins pretenzingi klientai ar darbdaviai. Norėsis kuo greičiau susidoroti su visomis pareigomis. Po darbo jus puikiai atpalaiduotų grožio procedūros, masažas, meilė.

Dvyniai Nusimato gana daug įtampos dėl priešingų pozicijų ir sunkumų jas derinant. Galite susikirsti su kolega, klientu ar sutuoktiniu. Būkite diskretiški, venkite kritikuoti bei reikšti ultimatumus. Vakare turėsite šansų pagerinti meilės santykius.

Vėžys Šiandien labiausiai nerimausite dėl pinigų, skolų ir šeimos gerovės. Būkite taupūs, planuokite išlaidas. Venkite dalinti neapgalvotus pažadus, paskolas, neviršykite savo įgaliojimų. Vakaras gali sužadinti meilės aistras.

Liūtas Galimas jūsų kompetencijos, moralumo išbandymas, profesinis testavimas, komandiruotė ar pan. Bus nelengva ir iki pat vakaro kamuositės nežinioje dėl laukiamų rezultatų. Tačiau tikėtina, kad jie nenuvils.

Mergelė Sunkiai valdysite emocijas. Turbūt nerimausite dėl savo autoriteto, pripažinimo. Negailėkite pastangų ir nebijokite konkurencijos, jei norite įsidarbinti ar pakilti karjeros laipteliais. Vakaras leis stabilizuoti meilės ryšį.

Svarstyklės Daug emocijų, sentimentų, nuotaikų kaitos, bet viskas klosis neblogai. Galima tikėtis didesnio tarpusavio supratimo. Kažkieno draugiškas patarimas, pamokymas išvaduos jus iš keblios situacijos ar bent jau padės kitaip į ją pažvelgti.

Skorpionas Diena bus nebloga, jei galite savo laiką skirti kūrybai, menui, meditacijoms. Tačiau svarbių įsipareigojimų nereikėtų prisiimti, nes situacija bus nestabili ir neaiški. Bendraujant stenkitės išgirsti tai, kas slypi tarp eilučių.

Šaulys Regis, aplinkybės jus vers kai ką keisti savyje ir aplinkoje. Jei ieškote darbo, derėtų dalykiškiau save pristatyti. Įvaizdis ne mažiau svarbus, todėl pasirūpinkite elegancija. Vakare nuovargį kaip ranka gali nuimti sportas, geras filmas.

Ožiaragis Galvoje suksis spiečius minčių apie verslą, nebaigtus darbus, užsakymus. Pravartu šį tą susiplanuoti ir tikslingai veikti, ypač jei tai leidžia užsidirbti pinigų. Teks pasinervinti, jei laukia dalykinis pokalbis. Vakaras kažkuo nudžiugins.

Vandenis Būsite nusiteikę priimti informaciją, dalyvauti diskusijose, interviu ir pan. Nusimato daug pokalbių, tarp kurių pasitaikys kontaktų ir temų, kurių labai norėtumėte išvengti, išsisukti nuo atsakymų. Vakare gauta žinia turėtų jums patikti.

Žuvys Jūsų elgesys bus prieštaringas ir priklausys nuo kintančių nuotaikų. Gali tekti aiškintis santykius su namiškiais, kolegomis. Gali būti, kad išaiškės melas, veidmainystė. Vakare jūsų pesimizmą vienu ypu gali nušluoti aistringas flirtas.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą