Palmiros horoskopas sekmadieniui, gruodžio 6 d.

Tai tyla prieš audrą. Artėja sudėtinga savaitė, o kol kas viskas atrodys miela ir paprasta, Tiesa, sekmadienis gana apgaulingas, kai reikia vengti įsipareigojimų – tiek materialiniuose dalykuose, tiek meilėje. Tądien galite apsigauti, pervertinti savo ar kitų galimybes.

Sekmadienį nederėtų pirkti brangių drabužių, papuošalų, meno kūrinių. Vieninteliu atveju bus naudinga leisti pinigus – labdaros tikslais.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį susiję su aplinkinių likimu, bet ne jumis asmeniškai.

Blogas ženklas: nemalonius kvapus užuosti ar visai nieko nebeužuosti dėl slogos, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą ar nupūstų kepurę, šaliką, skarelę, nulaužti žalią šaką, jei paukštis virš galvos suklyktų; jei paukštis pro langą įskristų ar ant palangės atsitūptų; tamsiai mėlyna, žalsva, apelsininė.

Geras ženklas: užuosti malonius kvapus, keliskart išvysti vienodą debesį, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą.

Avinas (03 21–04 20). Pasistenkite sekmadienį būti atidesni vaikams, atlaidesni sutuoktiniui.

Jautis (04 21–05 20). Tai puikios dienos pokalbiams su žmonėmis, galinčiais padėti rasti darbą ar nulemti jūsų karjerą.

Dvyniai (05 21–06 21). Užsimezgusios romantiškos pažintys gali būti perspektyvios.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienį likite saikingi ir nemėginkite analizuoti nesklandumų santykiuose su savo pora.

Liūtas (07 23–08 22). Ne laikas sekmadienį ieškoti protingos išeities iš keblios šeiminės situacijos.

Mergelė (08 23–09 22). Galite sulaukti netikėtų žinių, galbūt slaptų dovanų, taip pat malonių svečių iš užmirštos praeities. Tiesa, jei tai nutiks sekmadienį, nepatartina atnaujinti to, kas anksčiau nutrūko.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį atsisakykite spontaniškų pirkinių.

Skorpionas (10 24–11 22). Netikėtai gali atsinaujinti senas meilės ryšys, tiesa, sekmadienio susitikimai su buvusiaisiais gali apkartinti ateitį.

Šaulys (11 23–12 21). Savaitgalis žada staigmenų – netikėtos naujienos iš seniai girdėtų žmonių, susitikimai su seniai matytais bičiuliais. Tai bus geros dienos pokalbiams su tais žmonėmis, kuriuos laikote savo mokytojais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį reikėtų pamiršti, kas jums nepatinka.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį galite jausti norą pabendrauti rimtoje aplinkoje su žmonėmis, galinčiais jums patarti, paremti.

Žuvys (02 19–03 20). Jums nestigs įkvėpimo nei dirbant, nei pramogaujant, o labiausiai norėsis bendrauti su žmonėmis, artimais jūsų profesijai, – tarp jų galite sutikti naujų puikių draugų. Gali užsimegzti ir romantiškas ryšys.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą