Svarbesnius reikalus dera tvarkyti vėliau

Rytmetys nepalankus. Ir iki 11 val. 45 min. truks nepalankus vakar prasidėjęs metas, kai nederėtų imtis atsakingų reikalų, pasirašyti lemtingų dokumentų. Svarbesnius reikalus dera tvarkyti vėliau. Antroji dienos pusė suteiks aiškumo dvejojantiems: kurį kelią rinktis, kurią linkme judėti ir su kuo ar kam padedant savo užmačias įgyvendinti. Tad bus prasminga apgalvoti ilgalaikius dalykinius planus, aptarti juos su asmenimis, galinčiais paveikti jūsų reikalus, kaip ir priimti atsakingus veiklos sprendimus.  Antroji dienos pusė bus palanki ir atsakingam pokalbiui su viršininku, su dalykiniais partneriais iš toli. Gautus dalykinius pasiūlymus iš užsienio verta priimti. Tiks pasirašyti tik tuos dalykinius susitarimus, iš kurių nesitikite greitos naudos. Tiks spręsti socialines problemas, tvarkyti finansinius reikalus. Šiandien derėtų daugiau dėmesio skirti ir nebaigtiems darbams, jiems apibendrinti, baigti ar klaidoms taisyti. Patartina daugiau dėmesio skirti sveikatai – ją tikrintis, pradėti gydymo ar organizmo stiprinimo kursą.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški, gali išsipildyti per metus. Košmarai, audringos vaišės būtų įspėjimas apie nesėkmes darbe bei gresiančius nuostolius. Antys – pinigai, graikiniai riešutai – pelnas; grybai – sveikata; žuvys – sėkmė; paukščiai – gera žinia. Gerai buvo regėti degančią ugnį krosnyje ar židinyje.

Blogas ženklas: jei saga ištrūktų – liga; jei užraktas sugestų ar raktus pamesti – nelaimė artimam žmogui, giminaičiui; veidrodį sudažyti – vienatvė.

 Geras ženklas: dažnai nustebti, jei paukštis į namus įskristų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis iki 15 val. nepalankus kuo nors nauju užsiimti, diena gera namams, šeimos reikalams tvarkyti ir nepalanki darbo problemoms spręsti; palankūs blankūs žydri, pilkšvi tonai.

Avinas (03 21–04 20). Nuo 11 val. 45 min. palankus metas finansinėms problemoms spręsti, gerai parengtiems sandoriams tvirtinti. Galite išgirsti veiklai naudingą informaciją, rasti vertingą daiktą, pamestus pinigus. Finansiniai pasiūlymai bus naudingi.

Jautis (04 21–05 20). Nuo 11 val. 45 min. spręskite aktualias problemas, susitikite su reikalingais žmonėmis – dabar viskas susiklostys jūsų naudai. Būkite atidūs antrąją dienos pusę gautiems pasiūlymams, pamokymams bei išgirstai informacijai.

Dvyniai (05 21–06 21). Neforsuokite situacijos, dirbtinai neskubinkite įvykių – nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Ir labiau tikėkite tuo, ką sako jūsų tėvai bei draugai, su kuriais daug metų bendraujate.

Vėžys (06 22–07 22). Tikėkite savimi – tuomet viskas sklandžiai susiklostys. Kita vertus, šiandien galite sulaukti rimtos pagalbos iš seno draugo – antrąją dienos pusę verta pasišnekėti apie tai, kas jus slegia. Tinkamas metas ieškoti pamesto daikto ar dokumento.

Liūtas (07 23–08 22). Nuo 11 val. 45 min. tinkamas laikas konfidencialiam pokalbiui su viršininku ar aukštu asmeniu. Būkite ryžtingesni siekdami savo tikslo, nors gali stigti noro bei jėgų. Tik mažiau pasakokite žmonėms apie savo reikalus, dalykinius ketinimus – šiuo metu palanku slapukauti.

Mergelė (08 23–09 22). Perspektyvus laikas, ypač žmonėms, kurie ką nors slepia ar nori sėkmingai, niekam nežinant ką nors sutvarkyti, – jiems nusišypsos laimė (tiesa, ne anksčiau kaip 11 val. 45 min.). Kad ir su kuo bendrautumėte, kad ir ką girdėtumėte, labiau gilinkitės į reikalo esmę, į dalykus, apie kuriuos garsiai nekalbama.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gera proga nuo 11 val. 45 min. spręsti finansinius klausimus – rasite naują išeitį iš senos problemos. Kasdieniame gyvenime jūsų nerimas kiek perdėtas. Verta kreiptis pagalbos į senus draugus – labiau jais pasikliaukite.

Skorpionas (10 24–11 22). Ne viskas jūsų valioje, tačiau aplinkybės jums palankios. Labiau orientuokitės į partnerių, sutuoktinio nuomonę, kvieskitės pagalbon bičiulius. Tai geras laikas ieškoti naujų partnerių, rėmėjų. Nesiimkite rimto reikalo, jei jūsų nepalaikys sutuoktinis, tėvai, jei tam priešinsis įtakingas asmuo.

Šaulys (11 23–12 21). Nuo 11 val. 45 min. jūsų jėgos metas: imkitės visų darbų, kuriuos užkraus vadovybė, nes būtent dabar būsite pastebėti, įvertinti. Tinka su vadovybe aptarti savo veiklos perspektyvas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nuo 11 val. 45 min. geras metas – išspręsite net sudėtingiausias problemas. Palanku tvarkyti vaikų reikalus.

Vandenis (01 20–02 18). Nuo 11 val. 45 min. tinka pasirašyti ilgalaikius susitarimus, sandorius, tiesa, greitai naudos nebus. Palanku tvarkyti atsakingus šeimos, namų, reikalus, ypač susijusius su namų įsigijimu.

Žuvys (02 19–03 20). Nieko nėra atsitiktinio, tad nepraleiskite pro ausis, regis, atsitiktinės informacijos, su jumis nesusijusios nuogirdos. Nuo 11 val. 45 min. palanku tvarkyti skubius reikalus, bendrauti su svarbiais asmenimis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą