Palmiros horoskopas trečiadieniui, vasario 16 d.

Trečiadienis – pakilus pilnaties metas, kai viskas šviesu, aišku ir ima lengvai spręstis susikaupę klausimai, kai pavyksta net seną svajonę įkūnyti. Patys būsite ganėtinai energingi, o iš aplinkinių sulauksite ne tik sąmoningo požiūrio į jūsų reikalus, bet nuoširdžios pagalbos. Tai gera proga ieškoti sąjungininkų bei talkininkų, tinka užmegzti bendradarbiavimo ryšius.

Kad ir kuo užsiimsite, verta labiau įsiklausyti į intuiciją, atidžiau pasigilinti į užuominas, konfidencialią informaciją, o esamas problemas spręsti, kaip lieps įkvėpimas. Ir siekite susitaikyti su aplinkiniais, su artimaisiais, draugais, mylimu žmogumi – tai gera diena atsiprašymui. Vakaras puikus šventimams, pramogavimui, palankus meilės pasimatymams. Įsimylėjusiems, ypač tiems, kurie susipykę nereikėtų praleisti progos pademonstruoti savo jausmus bei taikytis. Būkite atviri bei atkaklūs.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį buvo svarbūs kaip nuoroda, ką keisti savo gyvenime.

Blogas ženklas: krentantys peiliai, šakutės – galima katastrofa; jei sulūžtų peilio ašmuo ar rastumėte namie surūdijusį metalinį daiktą.

Geras ženklas: rasti kažkieno pamestą peilį, adatą, smeigtuką – jums pavyks garbingai įveikti išbandymus.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas skubių reikalų tvarkymui; palankios spalvos raudona, rausva, vengtina žalia, taip pat itin ryškūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Šiandien – sėkmės metas, kai verta spręsti sunkiai įveikiamas problemas tiek veikloje, tiek asmeniniuose santykiuose. Vakarą verta praleisti su mylimu asmeniu.

Jautis (04 21–05 20). Šiandien galite sureikšminti ne nuoširdų žavėjimąsi, o pastabas bei priekaištus. Būkite tikri, jog esate reikalingi, mylimi bei vertinami.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis – gera diena užmegzti reikalingas pažintis, ir ne tik dalykines. Tai romantiškas metas, kai netikėtai galite patirti stiprius jausmus bei apsispręsti permainoms.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis – užtarnautų gerų pokyčių metas. Tinka spręsti finansines problemas, geras laikas ir aparti šeimos biudžetą. Palanku pirkti vertingus, prestižinius daiktus savo namams.

Liūtas (07 23–08 22). Tai, ką šiandien svarstysite, bus svarbu ilgam, tad neskubėkite apsispręsti, įsipareigoti. Plėskite savo galimybių bei įtakų ribas. Ši diena gera ir svarbiam pokalbiui su mylimu žmogumi. Jei siekiate jums patinkančio asmens dėmesio, palankumo – vakare bus išskirtinė proga laimėti simpatijas.

Mergelė (08 23–09 22). Pasinaudokite jums siūloma pagalba bei tarpininkavimu, na, o patys pasistenkite likti šešėlyje. Galimas netikėtas susižavėjimas, slaptas flirtas. Šios dienos romantiškos pažintys laimingos ir perspektyvios.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis šviesus – nepraleiskite geros progos pakeisti aplinkinių, o ypač partnerių, sutuoktinio nuomonės apie save bei pakoreguoti įsisenėjusius keblius santykius. Pakeiskite nepalankiai besiklostančių santykių tėkmę!

Skorpionas (10 24–11 22). Šiandien įsitikinsite, kad jus vertina, pripažįsta. Viskas, kas šiandien įvyks, bus naudinga karjerai. Vis dėlto tai itin romantiška diena, tad nepamirškite, kaip svarbu pareikšti meilę savo porai, nors Valentino diena ir praėjo.

Šaulys (11 23–12 21). Jums atsiveria plačios galimybės. Sutelkite visą savo žinojimą, mokėjimą, jėgas, kad dar labiau išplėstumėte savo įtaką. Tai metas, kai lengva įveikti nepasitikėjimą savimi. Vakaras tinkamas viešnagėms, palankus romantiškoms pažintims.

Vandenis (01 20 –02 18). Trečiadienį labiau pasikliaukite likimu, pasiduokite tėkmei ir sulauksite netikėtos pagalbos, pajusite apsaugą, globą. Šiandien galite įgyti patikimų sąjungininkų, taip pat slaptų gerbėjų. Tai gera diena viešiems susitikimams, deryboms, įvairiems susitarimams.

Žuvys (02 19–03 20). Gali tekti spręsti mažas problemas. Kad nusiramintumėte, būtina rasti išeitį iš smulkių, įprastų nesklandumų rato. Tai puiki diena sutvarkyti savo kasdienines mintis bei jausmus, kurie šiuo metu bus gana permainingi.

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • Celafanas
    prieš 49 minučių
    Tai gal išmokite skaičiuoti kiek zenklu yra paskelbta dabar o kur Ožeragio zenklas
  • Celafanas
    prieš 39 minučių
    Tai gal išmokite skaičiuoti kiek zenklu yra paskelbta dabar o kur Ožiaragio zenklas.

Parašykite komentarą