Palmiros horoskopas šeštadieniui, balandžio 2 d.

Šeštadienis – Mėnulio jaunaties metas, palankus susimąstyti apie ateitį, tačiau netinkamas aktyviai veiklai, sunkiems darbams. Šio rytmečio intuicija bus ypatinga bei svarbi – teisingai pajusite jums reikalingus bei naudingus dalykus.

Tai gera proga atsirinkti, kas šį naująjį Mėnulio mėnesį bus jums svarbu. Ką geriau valgyti, kaip sportuoti, kokiais maršrutais vaikščioti, ką nešioti (kokius akmenis, drabužius, kokias spalvas, kokie aromatai priimtiniausi ir pan.). Mintyse įsivaizduokite ir žmones, su kuriais bendraujate – su kuo norisi stiprinti ryšį, o nuo ko reikėtų atitolti? Pagalvokite ir apie savo darbus, apie hobį, apie tai, ką norėtumėte išmokti, ką perskaityti. Tai, ką dabar pajusite, suprasite, bus reikšminga visam mėnesiui.

Šiandien reikėtų taupyti jėgas, nepersidirbkite – ieškokite pagalbininkų, talkininkų. Gerai kažko mokytis, dirbti su sudėtinga informacija. Šeštadienis palankus tiek dalykiniam, tiek draugiškam bendravimui – galite sužinoti labai vertingų dalykų, išgirsti nors ir nedaug, bet kai ką labai svarbaus, kas laimingai pakeis jūsų ateitį. Geras laikas kelionėms.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tik paprasti, aiškūs sapnai, kuriuose regėjote artimus žmones, giminaičius. Suprasti sapnus reikėtų tiesiogiai. Buvo gerai regėti arklius, pasagas, blogai – mirusiuosius. Jei sapnavote gaisrą, matėte ryškią šviesą, atsidūrėte dykumoje – geras požymis, jog atrandate savo kelią. Vanduo, dūmai reikštų, jog verta saugotis apgaulės.

Blogas ženklas: jei susidurtumėte su agresyviais naminiais gyvūnais – tai reikštų slaptą artimo žmogaus neapykantą jums, jie katė apdraskytų – gresia katastrofa; geltona, oranžinė.

Geras ženklas: draugiški, sveiki, ramūs naminiai gyvūnai – geri santykiai su artimaisiais, rasti veidrodžio šukę – neaiškios situacijos išsisprendimas, rasti monetą, jei ant jūsų paukščio plunksna nukristų; mėlyna, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienis puikus iškyloms, viešnagėms, susitikimams su svarbiais veiklai asmenimis bei vaikystės draugais.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį apims švelnios lyriškos nuotaikos – jausitės gerai tik su artimais, mylimais žmonėmis.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienis puikus, stiprinantis tikėjimą savo ateitimi, savo sėkme. Ir ji ne už kalnų! Susitikimai su draugais džiugins, gali net užsimegzti šilti nauji santykiai, atsinaujinti senas draugiškas ryšys.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienis puikus didelėms talkoms organizuoti – nepraleiskite tokios išskirtinės progos. Tinkamas laikas ir darbo klausimų sprendimui neformalioje aplinkoje.

Liūtas (07 23–08 22). Savaitgalis puikus – ypač šeštadienį galite patirti puikių įspūdžių. Puikus laikas viešnagei – aplankykite seniai nematytus draugus.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienis gali sukelti neplanuotų rūpesčių, tiesa, jau vakare apie juos pamiršite. Neatsisakykite vakaro pakvietimų į svečius.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasisekimas, populiarumas lydės visur, kur tik atsidursite šeštadienį. Tiesa, tai labai svarstykliškas metas, kai gali tekti nemažai rinktis. Džiugu tik, kad tarp gerų dalykų.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienį būkite atidūs, ar dėl kažkokių nereikšmingų smulkmenų, neatitikimų negadinate santykių su artimaisiais, savo pora.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienis nuostabus – skirkite jį mylimam žmogui, vaikams: spręsis bendravimo problemos su artimaisiais, mylimu asmeniu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienis iki vakaro – ramus intravertiškas laikas, kurį geriausia skirti poilsiui namuose. Išvykos nerekomenduojamos, nebent pas tėvus, senelius.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį pakaks jėgų nudirbti visiems užleistiems namų darbams ir net užbėgti į priekį. Ir būtinai susitikite su draugais, tiesa, tik tais, su kuriais norisi. Ieškokite bendraminčių.

Žuvys (02 19–03 20). Likimas jums dosniai siunčia savo dovanas – tikrai nereikia atsisakyti šį savaitgalį atsivėrusių naujų galimybių: tiek asmeninių, tiek dalykinių. Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/gyvenimo-budas/horoskopai/2022/04/02/news/palmiros-horoskopas-sestadieniui-balandzio-2-d--22918753

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą