Palmiros horoskopas penktadieniui, liepos 8 d.

Penktadienį iki 15 val. 31 min. tęsis vakarykštis iliuzijų laikas. Visą dieną išlieka nemenka tikimybė suklysti, ypač tvarkant dokumentus, piniginius, turtinius reikalus. Šiandien galima nukentėti dėl atidumo, taip pat kompetencijos stokos, tad dažniau konsultuokitės su reikalą išmanančiu asmeniu.

Ne laikas avantiūroms, netinka ir kurti ilgalaikius planus – vargu ar pavyks objektyviai įvertinti savo bei partnerių galimybes. Būkite kuklesni, saugokitės pagyrūnų bei pataikūnų – dėl pasipūtimo, svetimos nuomonės, autoriteto (ypač valdininkų, įvairių pareigūnų, viršininkų) nepaisymo kils įtampa, įsižiebs konfliktai. Nepalankus laikas intensyviam protiniam darbui – nesiimkite sudėtingų, painių užduočių, dažniau tikrinkite, ką darote, bei dažniau pasiilsėkite. Tikrinkite gaunamą informaciją (ypač iš užsienio), taip pat stenkitės aiškiau dėstyti savo mintis – galite būti neteisingai suprasti. Būkite atsargūs su darbo technika bei dokumentais. Ir nieko svarbaus nespręskite nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime – tai klaidinantis metas. Deja, situacija gali pasirodyti geresnė nei yra iš tiesų arba atvirkščiai: didelė problema gali pasirodyti vienu nieku. Asmeninė pozicija gali nesutapti su aplinkinių, su visuomenės – neskubėkite reikšti savo nuomonės, nesivelkite į ginčus – jie bus neproduktyvūs. Neverta pulti ir prie naujai pasiūlyto reikalo – stigs blaivumo, praktiškumo. Nesusigundykite šios dienos viliojančiais pasiūlymais, ypač jei reikalas bus susijęs su užsieniečiais, su veikla užsienyje, su kelione. Beje, kelionėms nėra tinkamas metas, tad jei susiruošite kur išvykti, būkite atidūs, kad nepamirštumėte svarbių dokumentų, pinigų ir pan. Nevertėtų rizikuoti ir einant per muitinę. Šiandien labiausiai galima nukentėti dėl įvairių taisyklių nepaisymo, ypač dėl įstatymų pažeidinėjimo kelyje. Jei nesate didelį baudų mėgėjai, kelių eismo taisyklių nepatartina ignoruoti, kaip ir važinėti „zuikiu“. Bus didesnė konfliktų, apgaulių, vagysčių, taip pat traumų (rankų itin), autoavarijų tikimybė. Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti mirusiuosius, kapus, o blogai kažką valgyti ar valgį gaminti, gerti svaigalus. Blogas ženklas: jei nerastumėte vieno bato ar batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, suplyštų drabužis, jei krentantis peilis įmigtų. Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – išspręsite sėkmingai painią situaciją, susižeisti kruvinai – laukia nors skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas. Žvilgsnis į priekį: savaitgalį patartina atsisakyti rizikingų pramogų, pavojingų kelionių, audringų pasilinksminimų; šeštadienį palanki tamsiai raudona, rudai raudona spalva, vengtini ryškūs deriniai, žydra; sekmadienį palankūs blankūs tonai, vengtini ryškūs deriniai, taip pat raudona, oranžinė.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis kritinis. Nesileiskite įveliami į konfliktus, konkurencinę kovą, mokėkite nereaguoti į provokacijas. Galite nukentėti dėl netesėto pažado, dėl nepatikrintų gandų. Verta svarbius reikalus atidėti pirmadieniui. Didesnė traumų, avarijų (namuose ar kelyje) tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Net jei jums atrodo viskas patikima – nerizikuokite, nepasikliaukite partneriais. Niekur neskubėkite, nesiblaškykite dirbdami su dokumentais ar vairuodami automobilį. Ir ant nieko nepykite, nieko nekaltinkite bei susitaikykite su galima kritika, baudomis.

Dvyniai (05 21–06 21). Bus sunku susikaupti, atsirinkti tinkamą informaciją – geriau nesiimti atsakingų darbų, kitaip galite pakenkti savo profesinei reputacijai, susipykti su kolegomis, šefu. Išaugs klaidų tikimybė rašant, kalbant, skaičiuojant, vairuojant automobilį, dirbant su aštriais instrumentais. Daug rūpesčių gali patirti keliaujantieji.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį jokių avantiūrų, ypač su užsieniečiais. Lengvabūdiškumas pasirašinėjant atsakingus dokumentus, vairuojant automobilį gali ilgam sužlugdyti jūsų planus... Būkite atidūs, kad susikaupus nepasitenkinimui neišsilietumėte ant vaikų. Ir nesiaiškinkite santykių su žmogumi, kurį mylite. Saugokite rankas nuo sužeidimų.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis – gana slegianti diena. Bus svarbu neatsidurti tarp dviejų ugnių, taip pat nepriešpastatyti dalykinių bei šeimos interesų. Jei tektų užsiimti pavojingais ar atsakingais darbais – būkite itin atidūs, susikaupę. Nekritikuokite savo šefo bei sutuoktinio.

Mergelė (08 23–09 22). Šiandien ne laikas apibendrinimams, gilioms išvadoms. Mažiau kreipkite dėmesio į nemalonias arba žavias detales – per jas nesugebėsite išvysti visumos, objektyviai įvertinti reikalų. Geriau nesiimti pavojingo darbo, būti itin atidiems kelyje. Nepasirašinėkite svarbių dokumentų. Saugokite pinigus bei asmeninius daiktus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jus bus lengva suklaidinti finansiniuose dalykuose – geriau svarbų sprendimą atidėti. Nepasiduokite daugumos nuomonei ar partnerių spaudimui. Visiškai netinka aiškintis santykius su antrąja pusę. Būkite dosnesni. Tai tinkamas metas labdarai.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį nereaguokite į provokacijas, venkite žmonų, reikalaujančių apsispręsti tuojau pat – apsirinksite, vėliau gailėsitės. Beje, dėl impulsyvumo galite be reikalo iškoneveikti savo vaikus arba sutuoktinį, mylimą žmogų. Kad mažiau rūpesčių patirtumėte, pakaks, jei neprašomi nesikišite į kitų reikalus – mažiau dėl svetimų jaudinkitės. Būkite atsargūs važiuodami, nesiginčykite su bendrakeleiviais bei su kelių policija – patirsite nuostolių.

Šaulys (11 23–12 21). Šiandien geriau atsitraukti nuo darbų. Nesistenkite garsiai reikšti savo nuomonės, ne laikas duoti sutikimą. Tikrinkite gautą informaciją – galite būti suklaidinti, apgauti. Neskubėkite įtarinėti, kaip ir patikėti – tiesiog atidėkite svarbų reikalą į šalį. Būkite itin atidūs bei susikaupę dirbdami su pinigais, dokumentais, vairuodami automobilį.

Ožiaragis (12 22–01 19). Neskubinkite įvykių, nekurkite planų. Svarbaus reikalo niekam nepatikėkite, net savo draugui – jis gali netyčia kai ką reikšmingo sugadinti. Gali tekti ir kai kuriais draugais nusivilti, net nutraukti ryšį. Beje, jei į jus kreipsis bičiulis pagalbos, ypač dėl kelionės – neatsisakykite padėti, tačiau žinokite, kad šios dienos pažadais tikėti nereikėtų.

Vandenis (01 20 – 02 18). Venkite tirštinti spalvas ir nedarykite iš musės dramblio. Esamos problemos nėra tokio didelės, kaip atrodo – dabar būsite linkę jas sureikšminti, išpūsti, kaip ir kelti sau perdėtai aukštus, neprotingus reikalavimus. Venkite ginčų su pareigūnais, su viršininkais, nors jūsų nuomonės tikriausiai dažnai bus skirtingos.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį likite saikingi – daug nenorėkite. Nebūkite patiklūs – galimos apgaulės juridiniuose, finansiniuose reikaluose, ypač per užsieniečius. Ir nemėginkite aplinkinių paveikti – ne laikas auklėjimo akcijoms nei priekaištais, kritika ar pamokymais, juolab, graudenimu nepasieksite kitų sąžinės, nepaskatinsite ambicijų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą