Palmiros horoskopas pirmadieniui, birželio 8 d.

Pirmadienis – atsipalaidavimo metas, geras pramogauti, puikiai tinkamas kūrybiniam darbui. Tądien geriau savęs neriboti – darykite tai, ko norisi, kas patinka, teikia džiaugsmo. Nesiimkite daug darbų, dažniau darykite poilsio pertraukas. Diena palanki siūlyti vadovybei savo idėjas, ko nors prašyti, tartis dėl jums palankesnių sąlygų. Gali užsimegzti ne tik naudingi dalykiniai kontaktai, bet ir malonios asmeninės pažintys.

Tai išskirtinis laikas meilei – raskite daugiau laiko pabūti su savo pora.

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai svarbesni moterims. Gerai regėti kovą, ginklus, kirvį, peilį, kraują – tai neišvengiama, tačiau pergalinga kova.

Blogas ženklas: jei laikrodis sustotų arba imtų vėluoti – jėgų praradimas, ligos, susižeisti iki kraujo – apsaugos praradimas, jei tarakonų iš kaimynų ateitų – nemalonumai šeimoje, įkristi į rūsį, duobę, nuo laiptų nuriedėti, jei į grindų plyšį kas nors įkristų, jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų šukuojantis, jei plaukai labai veltųsi, būtų neįmanoma jų iššukuoti, jei iš rankų pinigai iškristų, piniginę pamesti, jei ugnis ar šviesa gestų namuose be priežasties.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, veidrodžio šukę, laikrodį, pinigų, jų gauti (laukia geras pelnas šį mėnesį), jei virš jūsų šviesa įsižiebtų, laužą netikėtai išvysti, jei laikrodis imtų skubėti.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus skubiems reikalams; tinkamos šviesios, neryškios spalvos, ypač sidabrinė, perlamutrinė rausva, gelsvai rusva.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį daugiau dėmesio skirkite artimiesiems. Diena palanki ir veiklos klausimams su vadovybe spręsti.

Jautis (04 21–05 20). Šiandien bus progų nusišypsoti – laukia malonios staigmenos, ypatingi susitikimai. Diena tinkama ir rimtam pokalbiui.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis netinkamas aiškintis santykius su artimaisiais ar ką nors prisipažinti: jus tiesiog neteisingai supras, klaidingai įvertins. Diena nepalanki gimtadieniui švęsti. Tiktų tvarkyti mokesčių, paskolų, draudimo reikalus.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį geriausia leisti su savo pora. Diena gera įvairioms deryboms, susitarimams. Palanku tvarkyti teisinius reikalus.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis bus džiugus, jei mokėsite nekreipti dėmesio į visokius galimus nesklandumus ir pasidžiaugti tuo, kas iš tiesų gerai namuose, kuo vertingi santykiai su mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Diena palanki darbo susitarimams.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis – tikras meilės metas, kai išsisklaidys buvę nesutarimai, kai širdį užlies meilė ir džiaugsmas. Gali užsimegzti ar atsinaujinti senas audringas romanas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Itin palankus metas šeiminiam bendravimui. Verta aplankyti ir seniai matytus žmones. Aktyviai veiklai pirmadienis netinkamas.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienį atgausite ūpą ir lengvai, paprastai išsiaiškinsite tai, dėl ko anksčiau galėjote ne juokais susipykti. Galimas romantiškas nuotykis kelyje. Diena tinkama įvairiems susitarimams.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis – malonesnė diena. Tai likimo dovanų metas. Diena tinkama ir finansiniams reikalams, vertingam (tiesa, apgalvotam) pirkiniui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis bus kitoks – tai sėkmingas, džiugus metas, kai gaunate visko, ko tik širdis trokšta! Galimos ir romantiškos intrigos. Verta tvarkyti reikalus, kur svarbi asmenybės įtaka, – būsite žavūs, švytėsite.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienį gerai nuteiks romantiškas poilsis prie vandens ar paslaptinga kelionė su mylimu asmeniu. Svarbiems reikalams pirmadienis nepalankus.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienį imsite suprasti, kad jus supa išties draugiški ir malonūs žmonės, kad esate reikalingi ir mylimi.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą