Palmiros horoskopas šeštadieniui, gruodžio 3 d.

Pirma šeštadienio pusė ramesnė. Tai bus palankus metas apmąstymams, nusiraminimui. Tinka peržiūrėti daiktus, atrinkti nebenaudojamus. Vėliau nuo 14 val. 12 min. prasideda gana aktyvus metas pagal Mėnulio kalendorių, kai reikia vengti konfliktų. Būtina atida ir su aštriais įrankiais ką nors dirbant.

Na, o palankiausias metas šeštadienį būtų tarp 13 val. 30 min. ir 15 val. 20 min., kai pavyksta be įtampos pasikalbėti jums svarbiu klausimu su artimu žmogumi. Vakaras po 23 val. itin sudėtingas, tad nepatartina ilgai naktinėti, juolab veltis į įvairias diskusijas jums opomis temomis. Jei tektų dalyvauti šventimuose, svarbu saikas. Ir ne tik valgant ar vartojant svaigalus (gresia apsinuodijimai), bet ir susižavint. Tai itin apgaulingas laikas, kai įsimylima ne tą, kurį (-ią) reikia. Deja, šeštadienį svajonės, lūkesčiai neatitiks realybės. Tad viskas bus ramu, kol nieko ypatingo nenorėsite – norai brangiai kainuos, už juos teks mokėti ne pačią maloniausią kainą.

Šeštadienis nebus geras ne tik romantiškų pažinčių užmezgimui. Netinkamas laikas ir meilės santykių aiškinimuisi, pretenzijų reiškimui. Bus nepalanku pirkti vertingus daiktus. Iš penktadienio į šeštadienį geriau buvo nieko nesapnuoti, nes sapnai buvo susiję su įspėjimais apie nelaimes. Net geri sapnai gali išsipildyti atvirkščiai. Blogas ženklas: įsidurti iki kraujo ar nusiplikyti – nustos sektis, pavėluoti į transportą – galimas nelaimingas atsitikimas, nesėkmė, jei namuose imtų byrėti tinkas nuo lubų, taip pat visi gedimai, susiję su automobilio (motociklo, dviračio) ratais, jei nuo galvos nukristų kepurė, kas iš rankų iškristų – gresia nuostoliai, jei vėjas atvertų langą – nelaimės, netektys namuose, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nuostoliai, liūdesys, nelaimės. Geras ženklas: išvysti saulę lietui lyjant – susitaikymas su artimaisiais, teisingumo atstatymas, rasti smulkių, aštrių metalinių daiktų – sėkmė šeimoje, laimė meilėje, rasti šalia savo namų monetų herbų į viršų – meilė, šeimos pagausėjimas.

Avinas (03 21–04 20). Būkite korektiškesni kitų nuomonei ir nesikiškite į niekieno reikalus, kol jūsų specialiai nepaprašys patarimo, pagalbos. Pasistenkite, kad jūsų energingumas netaptų našta artimiesiems.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį nesiimkite jokių sunkių, nemalonių darbų – skirkite dieną visiškam atsipalaidavimui.

Dvyniai (05 21–06 21). Jums nereikėtų šeštadienį imtis sunkių darbų, spręsti painių problemų.

Vėžys (06 22–07 22). Jūs pernelyg įsitempę ir susirūpinę dalykais, kurie ir taip savaime išsispręs (tiesa, ne dabar – po Naujųjų metų).

Liūtas (07 23–08 22). Savaitgalis puikus išvykti kur nors toliau nuo namų, susitikti seniai matytus žmones.

Mergelė (08 23–09 22). Temperamentingoms Mergelėms šeštadienis gali tapti problemiškas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Net nepastebite, kaip jūsų išsakytos mintys, užuominos daro įtaką aplinkiniams. Pasistenkite likti dosnūs ir malonūs. Šeštadienis palankus aktyvesnei veiklai.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienis maloniai primins, kad viskas susideda iš smulkmenų, tad pakaks vieno teisingo žingsnio, ir viskas ims savaime dėliotis į vietas (arba atvirkščiai).

Šaulys (11 23–12 21). Galite patirti retų įspūdžių, sužinoti vertingų dalykų bei susidurti su įdomiais draugais. Tiesa, tai nereiškia, kad šių dienų susitikimai, gauti pasiūlymai bus vertingi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienį verta labiau susirūpinti pozityvaus mąstymo nauda.

Vandenis (01 20–02 18). Savaitgalis neblogas kelionėms bei viešnagėms pas draugus, giminaičius.

Žuvys (02 19–03 20). Jūs apie ką dabar galvojate? Savaitgalis – tinkamas laikas paanalizuoti ir net kritiškai įvertinti savo reakcijas, mąstymą, santykius su artimaisiais, mylimu asmeniu. Beje, gal verta kai ko atsisakyti, kai ką pakeisti, ir ne tik galvoje?

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą