Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, sausio 5 d.

Ketvirtadienis – energijos koncentravimo, kolektyvinės veiklos diena. Tai gerųjų permainų metas, žadantis sėkmę tiems, kas siekia permainų, naujovių: šios dienos sprendimai bei veiksmai padės įvykius pakreipti reikalinga vaga!

Ši diena atneš sėkmę išradingiems bei apsukriems, tiems, kurie mokosi, rašo, dirbantiems kūrybinį, protinį darbą. Laukia geros naujienos, šaunūs, dažnai netikėti susitikimai. Tai puikus laikas įvairiems susitikimams – tiek dalykiniams, teik asmeniniams: laiku rasite reikalingą žodį (ypač jei reikės komplimentą pasakyti), būsite sąmojingi – tai gera proga pagerinti santykius, taip pat atnaujinti jau nutrūkusius! Puikus metas bendrauti su kolegomis, partneriais – kils naudingi sumanymai, kuriuos greitu metu atsiras galimybių įgyvendinti. Tinka siūlyti savo idėjas, pristatyti naujus sumanymus ir vadovybei bei visuomenei ar įvairioms organizacijoms – liksite suprasti, sutiksite asmenų, kurie taps bendraminčiais, net gerais draugais. Ieškokite reikalingų žmonių, naujos informacijos, naujų idėjų, aiškinkitės painius klausimus – šiuo metu būsite itin sumanūs. Po 14 val. tinka pradėti naujus darbus (tiesa, geriau, jei tai bus kažko atnaujinimas, o ne visiška naujiena), pasirašinėti ilgalaikius susitarimus.

Gera proga mesti burtus ties savo namų slenksčiu siekiantiems pasirinkti. Senovės Persijoje darydavo taip: išėję laukan mesdavo burtą (galima monetą, kauliuką ar dar kokį sutartinį daikčiuką) atgal per savo namų slenkstį (prieš tai nusprendus, kuri pusė ką reiškia). Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai buvo svarbesni moterims. Palanku buvo regėti kovą, ginklus, kraują. Itin nepalankus toks sapnas, kuriame negalėjote vandens pasemti, atsigerti ar išvydote žmogų su tuščiais kibirais – saugokitės vagysčių, elkitės kukliau bendraudami su šeimos nariais bei aplinkiniais. Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, sudužtų ar imtų vėluoti, veidrodį sudaužyti, kruvinai susižeisti, jei į grindų plyšį kas įkristų. Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti veidrodžio šukę, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų. Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios ramios, blankios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį galite susidurti su svarbia informacija, reikalingu, naudingu žmogumi – tik mokėkite įvertinti. Puiki proga pasikalbėti svarbiu klausimu su tėvais, viršininku ar įtakingu asmeniu, ir, jei būsite nuoseklūs bei kantrūs, liksite suprasti bei įvertinti, taip pat sulauksite norimos pagalbos.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį būsite stiprūs, ryžtingi – tai neabejotinos pergalės, lyderystės metas! Tiesa, nors bus svarbu elgtis energingai, pasitikinčiai, nerodykite atviros agresijos. Antra dienos pusė palanki spręsti finansines problemas, ieškoti rėmėjų, investuotojų. Tinkamas laikas ilgalaikiams sandoriams. Antra dienos pusė palanki įsigyti vertingą modernią techniką.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį suprasite tai, kas anksčiau buvo jums nesuvokiama, išvysite tai, kas nuo jūsų slepiama. Pavyks suprasti ir kas jūsų tikrieji draugai, kuo galima toliau pasitikėti. Antra dienos pusė nuo 16 val. palanki imtis įkūnyti ilgai nešiotus sumanymus. Tai, ką dabar pradėsite bei nuveiksite, bus stabilu bei padės ir patiems tapti tvirtesniems, pastovesniems.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis – malonių netikėtumų metas: sena svajonė gali išsipildyti (bent jau atsirasti galimybių ją įgyvendinti)! Verta labiau pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Pagalbos sulauksite iš bičiulių. Stebėkite, kaupkite informaciją, susijusią su jūsų veikla – tai bus naudinga ilgam. Iki 16 val. palanku kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti bei aptarinėti su šefu ar rėmėju, įtakingu asmeniu.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį pasikalbėkite su šefu, susitikite su žmonėmis, organizacijomis, galinčiomis paveikti jūsų karjerą, sėkmę versle ir pan. – sulauksite pripažinimo, įvertinimų. Tai geras laikas pirmam pokalbiui su darbdaviu, CV išsiuntimui. Gautus pasiūlymus veiklai, bendradarbiavimui priimkite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį būsite toliaregiški. Tai metas, kai pavyksta suvokti gilias tiesas, rasti atsakymus į svarbius klausimus, kompromisą santykiuose su artimaisiais, šefu. Šios dienos pasiūlymai naudingi, perspektyvūs – priimkite juos! Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniu, kelionėmis. Palankiausias laikas iki 16 val.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį galite sulaukti netikėtos pagalbos (juk geri darbai sugrįžta!). Iki popietės – kiek įtemptas, nervingas metas, kai ne viskas išeina kaip norisi. Vis dėlto nuo 16 val. situacija ims keistis jūsų naudai – pajusite, kas yra tikroji sėkmė! Išeikite į viešumą, susitikite su jums svarbiais asmenimis ir paklausykite patarimų, priimkite gautus pasiūlymus – tai laimingai pakeis jūsų ateitį!

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį ieškokite pagalbos, paramos, aiškinkitės teisybę. Palanku pradėti sunkų bylinėjimąsi, taip pat tvarkyti sudėtingus dokumentus. Tinka kreiptis su prašymu į šefą, partnerius ar savo tėvus, vadovus. Tačiau nesistenkite nieko jėga keisti veikloje. Daugiau laimėsite, jei stengsitės prisitaikyti prie partnerių bei sutuoktinio.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienis – puikus laikas svarbiems darbams atlikti, atsakingiems dokumentams pasirašyti, taip pat sisteminti savus darbus bei popierius. Sutikite su naujais pasiūlymais darbe – neatsisakykite užkraunamų papildomų darbų, pareigų. Ir pasistenkite labiau suprasti kitus bei pasitarnauti kuo galite. Būkite itin atidūs vakare artimųjų (ypač sutuoktinio) norams.

Vandenis (01 20–02 18). Tai, ką ketvirtadienį atliksite, ilgam atneš sėkmę, net jei tai bus avantiūra, reikalas, sugalvotas per penkias minutes! Tinka tvarkyti vaikų reikalus. Iki pavakarės palanku aptarti su jais bendravimo problemas – rasite gerą sprendimą. Vakare būkite atidesni sveikatai, virškinimui.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį galite sulaukti netikėtos paramos iš partnerių ar savo sutuoktinio, tačiau aktyviai dalykinei veiklai ne pats geriausia metas – nepersistenkite, nepersidirbkite, kaupkite jėgas, stiprinkite sveikatą. Verta labiau užsiimti šeima, namais – įteikite seniai žadėtą dovaną artimiesiems. Tiesa, nuo 16 val. atkusite, ir tai bus nebloga proga svarbiam susitikimui – tiek dalykiniam, tiek draugiškam, tiek romantiškam.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą