Horoskopas trečiadieniui, birželio 5 d.

Avinas Mokėkite nereaguoti į provokacijas, siekite atsiriboti nuo nereikalingo, įkyraus dėmesio, užsiimkite tik savimi ir savo reikalais. Pasistenkite negirdėti paikų šnekų ir elgtis tik savo nuožiūra – tai padės išsaugoti reputaciją.

Jautis Nuojautos pildysis – nedarykite nieko, ko nesinori, ir artimiesiems neleiskite rizikuoti dėl abejotinų dalykų. Nesiaiškinkite santykių nei šeimoje, nei darbe.

Dvyniai Galite sužinoti dalykų, kurie nustebins. Neskubėkite aiškintis teisybės – šiuo metu jūsų ir aplinkinių reakcija dažnai bus neadekvati. Blogas laikas tvarkyti verslo reikalus, pasirašyti atsakingus dokumentus.

Vėžys Nepalanki diena aktyviai veiklai, svarbiems reikalams tvarkyti. Jei jaučiatės blogai, likite namie. Būsite linkę pasiduoti neigiamai draugų įtakai, nervintis, liūdėti be rimto pagrindo. Saugokite sveikatą ir turtą. Svarbesnius reikalus atidėkite rytdienai.

Liūtas Galite apsirikti vertindami savo galimybes ir įsivelti į avantiūrą. Nekreipkite dėmesio į šiandien gautus pasiūlymus, išgirstus komplimentus ir apkalbas. Susitikimai vakare, naujienos bus apgaulingi ir gana nemalonūs – geriau atsisakyti viešnagių, bendravimo.

Mergelė Pedantiškumas gali išgelbėti nuo nelaimingų atsitikimų, klaidų darbe. Pasistenkite būti nuoširdesni artimiesiems – nustokite ieškoję trūkumų.

Svarstyklės Bus labai aktuali pasitikėjimo, bendradarbiavimo problema. Venkite bendrauti su jums nemaloniais piliečiais. Priekaištai sutuoktiniui gali tapti lemtingo pokalbio ir apsisprendimo pagrindu. Jei turite nepatikimų draugų, sąjungininkų, šiandien jie pasireikš (tikėtinos išdavystės).

Skorpionas Pralaimėjimų, nusivylimų, nuostolių metas – bus svarbu likti tolerantiškiems. Nepanikuokite, net jei tam turėsite pagrindo.

Šaulys Vargu ar suvoksite savo klaidas, pajusite realią grėsmę. Problemų galite tikėtis dėl įstatymų nepaisymo, nesiskaitymo su užsienio partneriais. Viešnagių vakare geriau atsisakyti.

Ožiaragis Gali kilti kliūčių jūsų veiklai, karjerai. Nepraraskite pasitikėjimo savimi, nemenkinkite savų nuopelnų. Palaukite, nepriimkite lemtingų sprendimų.

Vandenis Vargu ar pavyks įgyvendinti viską, ką suplanuosite, ir pasiruoškite imtis to, ko nesuplanuosite. Gali tekti dalyvauti akcijoje „Išgelbėk draugą”. Tad sau vargu ar šiandien priklausysite. Vis dėlto pasistenkite daugiau nuveikti, kad rytdienai nieko svarbaus nereikėtų atidėti.

Žuvys Nurimkite, venkite asmeniškumo. Geriausia būtų atsiriboti nuo aplinkinių ir užsiimti tik maloniais, nesunkiais darbais. Gali tekti susidurti su įžūliais, išpuikusiais ar tiesiog nemaloniais asmenimis, išgirsti nepelnytų įžeidimų, pretenzijų. Būkite kantresni, saugokite savo nervus, sveikatą ir turtą.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą