Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, liepos 27 d.

Tai, kas vyks iki 16 val. 34 min. – neatsitiktiniai dalykai. Tai bus atpildas už tai, ką nuveikėte per mėnesį – nelaimės ar džiaugsmai užtarnauti. Vis tik šis metas iš esmės palankus, tinkamas ir sunkioms, painioms problemoms spręsti, rizikuoti, jei viskas buvo parengta. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite, kitaip imsite daryti klaidas, kažką pamesite, pražiopsosite. Gera proga kažką taisyti, perdarinėti, tobulinti. Palankus metas ir taikymuisi, kompromiso paieškai.

Diena palanki kelionėms, susitikimams su žmonėmis iš toli. Beje, antrą dienos pusę po 16 val. 34 min. imkitės tik to, ką galite iš karto užbaigti. Ketvirtadienį 23 val. 32 min. Merkurijus įeis į Mergelės ženklą, kuriuo judės iki spalio 5 d. Tai puikus laikas sisteminti žinias, dokumentus, racionalizuoti savo veiklą. Itin darbingi taps asmenys, kurių veikla susijusi su racionaliu mąstymu. Palankus metas dirbantiems mokslo, medicinos, aptarnavimo sferose. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti žvaigždes, dangų, taip pat skraidyti – pagalba, apsauga, ugnis, žaibas – didelė permaina gyvenime. Šventųjų paveikslai – išbandymai, kirpti plaukus – nuostoliai, kraujas, mėsa – nelaimės, liga, koridoriai, užraktai, mažos uždaros patalpos – ligoninė arba kalėjimas. Blogas ženklas: jausti šaltį be aiškios priežasties – būsimos ligos, depresijos požymis, išvysti gaisrą, juodus dūmus, juos įkvėpti ar jei ant jūsų kas užsidegtų – jėgų praradimas, net visiškas išsekimas. Geras ženklas: pajusti stiprų vėjo gūsį, jei jūsų namuose vėjas atvertų langus, duris – turtas, naujos geros pažintys, jei tai vyksta sename name – galimas vietos pakeitimas, kaisti – jėgų atgavimas, sveikata. Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti pilkai žalsvų, žydrokų tonų drabužius, vengtina raudona spalva.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį nebijokite rizikuoti, jei esate tam pasirengę jau anksčiau, jei tai sena jūsų svajonė. Šios dienos įvykiai, susitikimai atvers akis, padės išsklaidyti miglą, atsikratyti iliuzijų.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį svarbu laiku nusileisti, sutikti. Tiesa, labai nesikuklinkite ir mokėkite pasisiūlyti, pasigirti – tai laikas, kai verta aplinkiniams priminti apie jūsų nuopelnus. Palankus metas sutuoktiniui priminti senus pažadus.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį puikus laikas dalykiniams susitikimams, aktyviai veiklai – net ir didelius sunkumus išspręsite nesudėtingai, nes pakaks išradingumo, apsukrumo, mokėjimo patraukti savo pusėn įtakingo asmens simpatijas. Tai gera diena ieškoti tinkamesnės darbo vietos.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį patartina imtis tų darbų, kuriems reikia įkvėpimo, kūrybingumo bei optimizmo. Neįdomius, skrupulingus darbus atidėkite rytdienai. Geras laikas spręsti šeiminius nesutarimus.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį kantrybė, kuklumas namuose bei darbe apsaugos jus nuo gresiančių problemų. Būkite šiltesni su artimaisiais, ypač su vaikais, su mylimu žmogumi, kitaip galite būti netikėtai atstumti.

Mergelė (08 23–09 22). Įsisenėjusias problemas spręskite dabar. Daugiau bendraukite, būkite smalsūs – jums pavyks rasti reikalingus žmones bei teisingą atsakymą į painų klausimą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį galima netikėta pagalba. Verta su vadovybe aiškintis jūsų karjeros perspektyvas, tvarkyti verslo reikalus. Galimas daiktas, kad sutuoktinis ar mylimas asmuo jau senokai pyksta dėl dėmesio stokos – šiandien įteikta dovana ar pakvietimas į koncertą ar šventinei vakarienei gali greitai sutaikyti. 

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį būsite energingi, veiklūs, žavėsite aplinkinius. Atsidursite dėmesio bei svarbių įvykių centre ir bus taip, kaip panorėsite. Kuo aktyviau, nesibijodami rizikos, spręskite jums svarbius klausimus. Palanku plėsti veiklą, pradėti naują darbų etapą. 

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį pasyvus metas tęsiasi – nieko naujo ar varginančio nesiimkite. Stebėkite, kas vyksta, ir stenkitės kuo optimistiškiau visa tai vertinti. Gali atsinaujinti senas slaptas meilės ryšys. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį geros permainos – realus dalykas, jei įkvėpimo ieškosite praeityje, – prisiminkite senas pergales, įveiktus iššūkius. Tuomet šios dienos pastangos nenueis veltui. Diena palanki kelionėms, komandiruotėms, susitikimams su seniai matytais bičiuliais. 

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis – rimtos veiklos metas. Tinka kreiptis į vadovybę su pasiūlymais bei prašymais – gautais pažadais galite tikėti. 

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį jūsų galimybės veikloje gali išsiplėsti. Priimkite gautus pasiūlymus. Palanki proga atnaujinti seną veiklą. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą