Palmiros horoskopas šeštadieniui, rugpjūčio 26 d.

Savaitgalis pareikalaus tam tikros disciplinos – pagarbos svetimiems principams, priešingai nuomonei ir ypač pakantumo bendraujant su vyresnės kartos atstovais. Venkite ginčų, santykių aiškinimosi, kitaip bus sunkiai išvengiami konfliktai tarp skirtingų kartų atstovų, o taip pat įsimylėjusių.

Likite supratingi, pakantūs – venkite priekaištų bei kritikos. Ir likite ištikimi tiems, kuriuos mylite. Bet kokiu atveju, net jei esate laisvi, savaitgalis bei pirmadienis nepalankūs naujų romantiškų santykių užmezgimui. Vis dėlto šeštadienis – palankesnis metas bendravimui, kelionėms, viešnagėms, susitikimams su žmonėmis iš toli. Tiesa, būkite atidesni artimųjų įspėjimams, patarimams, kritikai ir nesiginčykite, ypač su vyresniais. Iš penktadienio į šeštadienį sapnai pranašiški. Gerai, jei sapnas ryškus. Ugnis, griaustinis, žaibas – permainos gyvenime. Skraidyti sapne, dangų, žvaigždes regėti – norų išsipildymas, globa, apsauga. Tačiau blogai regėti šventųjų paveikslus – išbandymai, mėsą, kraują – liga, nelaimė, koridorius, mažas patalpas, raktus – ligoninė, kalėjimas, gyvūnus – melas, apkalbos, šmeižtas. Blogas ženklas: jei namuose kas savaime užsidegtų ar drabužis ant jūsų imtų svilti, išvysti juodus dūmus, jausti šaltį be aiškios priežasties. Geras ženklas: jei vėjas atvertų langus, duris (turtas, naujos pažintys, kraustymasis į kitą gyvenamąją vietą), kaisti (esate saugomi aukštesnių jėgų).

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienis sudėtingas, ypač jei būsite labai užsispyrę, kategoriški. Jei imsite visus mokyti, auklėti, sulauksite aplinkinių nepasitenkinimo, susidursite su pasipriešinimu.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį verta užsiimti įvairiais darbais, kviestis į talką draugus, tiesa, bus didelė traumų tikimybė. Antra dienos pusė palanki iškyloms, viešnagėms, tik venkite svarbių pokalbių, ypač veiklos, karjeros klausimais.

Dvyniai (05 21–06 21). Būkite atidesni sutuoktinio nuotaikoms bei poreikiams, tuomet ir patys geriau pasijusite. Iki 16 val. ramesnis laikas, tačiau vakaras sudėtingas.

Vėžys (06 22–07 22). Nuotaika, savijauta šeštadienį priklausys nuo santykių su vaikais, mylimu asmeniu, savo pora. Tvarkymosi darbams palankus metas iki 16 val.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienis – proga pasidžiaugti gerų bičiulių draugija. Pasistenkite atsipalaiduoti, pamiršti rūpesčius – atėjo laikas ramiai pailsėti be darbų, be įtampos. Stiprinkite sveikatą, būkite atidūs maisto kokybei.

Mergelė (08 23 – 09 22). Savaitgalį pasistenkite skirti šeimai, vaikams – aiškinkitės jų problemas bei dalykus, kurie juos slegia, erzina. Šeštadienis tinkamas išvykai su šeima.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienis neblogas susitikimams su draugais, giminaičiais, tačiau būkite santūresni švęsdami, pramogaudami. Būkite labiau atidūs tėvams – padėkite, atjauskite ir nesivelkite į ginčus.

Skorpionas (10 24–11 22). Staigmenų dienos, kai galite nustebinti net tik artimuosius, bet ir patys save, tarkim, šeštadienį įsigiję retą, įdomų, brangų, tik niekam nereikalingą (geriausiu atveju) daiktą ar atsidūrę itin įdomioje, bet jums nederamoje kompanijoje.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienis iki pavakarės sėkmingesnis. Vėliau reikėtų stengtis rasti būdų nusiraminti. Derėtų labiau vertinti taiką namuose – santykių aiškinimasis su sutuoktiniu bus itin žalingas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienis iki pavakarės ramesnis. Vakare atkusite. Tik ar į naudą? Vėl atsidursite dėmesio centre, pajusite savo jėgą, įtaką! Tik nepraraskite takto, likite lankstūs, kitaip įgysite ne tik naujų gerų draugų, bet ir priešų, konkurentų... 

Vandenis (01 20–02 18). Susitikimams šeštadienis iki pavakarės palankesnis. Skirkite šeštadienio vakarą bei sekmadienį vien poilsiui – jokių nemalonių ar sunkių darbų, jokių ginčų ar santykių aiškinimosi. 

Žuvys (02 19–03 20). Kelių yra daug, tad likite atviri visokioms galimybėmis. Kita vertus, nereikia nė vienos sureikšminti. Ne laikas ir užsispirti – kategoriškumas, vienpusiškumas sugadins savaitgalį ne tik jums, bet ir jūsų artimiesiems, draugams. Šeštadienį galite nukentėti dėl lankstumo stygiaus bei skubėjimo. Būkite atsargesni judėdami – tai traumų laikas. Beje, vakaras bus puikiai tinkamas pasisvečiuoti pas senus bičiulius. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą