Horoskopas pirmadieniui, gegužės 20 d.

Avinas Profesinės, finansinės problemos neleis jums atsipalaiduoti nė minutei. Galite turėti reikalų su oficialių įstaigų veikėjais, bankininkais, kreditoriais, antstoliais. Galimas netikėtas pirkinys arba nelaukta turtinė pretenzija.

Jautis Šiandien pasižymėsite komunikabilumu, greita orientacija, originalioms idėjomis. Seksis megzti reikalingus ryšius, argumentuotai kalbėti. Nusimato ypatingų įspūdžių, jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar leisitės į kelionę.

Dvyniai Dirbti šiandien bus gana smagu dėl nuotaikingos atmosferos, flirtų. Tačiau šeimoje galimi trikdantys netikėtumai, nervingos situacijos. Teisingai eksploatuokite techniką.

Vėžys Atrodysite išradingi ir žaismingi, tad sulauksite komplimentų ir bendraminčių bei publikos palaikymo. Nusimato kontaktai su žiniasklaidos atstovais, seniai matytais pažįstamais. Galimi originalūs, intriguojami pasiūlymai, netikėtumai.

Liūtas Šiandieną jums trūks valios, ryžto, tačiau pasireikš stiprios nuojautos, ypatingi meniniai sugebėjimai. Kažko naudingo galite išmokti iš savo kolegų. Darbe galimas netikėtas patikrinimas. Tiktų gvildenti paslaptis.

Mergelė Šiandien ypatingos svarbos turės jūsų gebėjimas elgtis diplomatiškai, taikiai. Puiku, jei reikšis jūsų įžvalgumas, komunikabilumas. O jeigu šių savybių ir kantrybės pristigs, gali labai susikomplikuoti svarbūs santykiai.

Svarstyklės Tai turėtų būti produktyvi, veikli diena. Staiga gali išsispręsti aktualus uždarbio, skolos, nuomos, tiekimo ar kitoks nuosavybės, verslo investicijų klausimas. Tačiau sveikatai ši diena ne itin palanki.

Skorpionas Nusimato daug įvairių reikalų, pokalbių. Galite sudaryti perspektyvią sutartį. Sumanumą pademonstruosite kūryboje, tvarkydami komercinius reikalus, siekdami išgauti ar originaliai pateikti informaciją, pasireklamuoti.

Šaulys Jus valdys permainingos nuotaikos, stiprūs emociniai impulsai. Galite išspręsti aktualų šeiminį, nuosavybės ar veiklos pagal individualią pažymą klausimą, per artimą žmogų gauti darbo pasiūlymą ar pan.

Ožiaragis Šiandien galite tikėtis produktyvių susitarimų, įdomių aptarimų. Galbūt įgysite naujų sąjungininkų, bendraminčių. Iš priešingos lyties pasipils komplimentų. Seksis scenoje, žaidimuose, šou versle. Jei ieškote talentų, netikėtai jų rasite.

Vandenis Filosofiškiau pažvelkite į viską, ypač jei jaučiatės nusivylę savo išvaizda, dalykine veikla ar asmeniniu gyvenimu. Galbūt kils labai kūrybingų vizijų ir meninis įkvėpimas. Slapta puoselėsite originalius sumanymus.

Žuvys Tikėtini svarbūs kontaktai, atsakingi juridiniai arba finansiniai reikalai. Turbūt pavyks draugiškai susitarti dėl aktualių dalykų su partneriais, oponentais. Rodysite dėmesį, kilnumą žmogui, kuris daug reiškia ar reiškė praeityje.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą