Horoskopas šeštadieniui, birželio 1 d.

Avinas Patartina nepersistengti – stebėkite situaciją. Negeras laikas svarbiems įsipareigojimams. Pasaugokite asmenines paslaptis. Galite nukentėti užkritus svoriui. Neimkite į rankas dūžtančių brangių indų, galite sudaužyti.

Jautis Nedemonstruokite savo pranašumo, šaunumo, užsispyrimo – šiuo metu turite elgtis kukliau, paprasčiau. Nesistenkite perkelti ant kitų pečių atsakomybės dėl savo ateities – patys priimkite atsakingus sprendimus.

Dvyniai Sunkus metas, tad neskubėkite daryti išvadų, taip pat varyti iš namų sutuoktinio (ar mylimo žmogaus iš širdies). Neįtarinėkite, nepasiduokite blogai kitų nuotaikai. Diena skatins labiau susirūpinti materialiniu stabilumu ir sveikata.

Vėžys Nieko nevertinkite, nekritikuokite, nesmerkite. Pamėkite tuos, kurie jums nepatinka, lyg būtumėte geri jų draugai. Tai vienintelis kelias į susitaikymą ir abipusį supratimą ir su tėvais, ir su draugais.

Liūtas Namie ir darbe (jei šiandien reikia dirbti) neskubėkite, kitų taip pat neskubinkite. Nieko neverskite elgtis prieš jų valią. Negeras laikas prieštarauti tėvams, priekaištauti sutuoktiniui.

Mergelė Tai įkvėpimo metas, kai užsinori padaryti ką nors nepaprasta ir nustebinti aplinkinius, tačiau to daryti nereikia. Galite susidurti su vaikų uždarumu: tačiau jūsų nuoširdumas juos atpalaiduos – jums gali būti patikėta didelė paslaptis.

Svarstyklės Stenkitės viską daryti kuo geriau. Galimi nemalonumai dėl tarnybinio flirto (jei šiandien reikia dirbti). Gali paaštrėti lėtinės ligos, kilus abejonėms kreipkitės į medikus.

Skorpionas Šios dienos patirtis vers suabejoti, ar tai, kuo užsiimate, yra jūsų reikalas? Saugokitės apgaulių. Viską tikrinkite, nebūkite patiklūs.

Šaulys Nepiktnaudžiaukite jums rodomu pasitikėjimu ir pagarba. Netinkamas laikas reikšti nepasitenkinimą mylimu žmogumi. Nepalanku skolintis pinigų.

Ožiaragis Nors būsite optimistai, nesklandumų pakaks. Pavyzdžiui, paaiškės, ar asmuo, su kuriuo turite reikalų, yra patikimas, ar draugai ištikimi ir patikimi.

Vandenis Kad ir kokių vertingų pasiūlymų išgirsite, neskubėkite jais žavėtis. Laikas dar pakoreguos jūsų planus. Galimi tam tikri veiklos apribojimai, bet tai išeis į naudą. Nepalanku kreiptis į aukštus, įtakingus asmenis.

Žuvys Nekurkite planų – jie žlugs. Apie savo ketinimus niekam nepasakokite – arba kas nors jūsų idėjomis pasinaudos, arba pakenks pavydu, intrigomis. Būkite dėmesingesni mylimam žmogui ir savo mažiesiems.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą