horoskopas pirmadieniui, rugpjūčio 5 d.

Avinas Palanku spręsti finansines, socialines problemas, tvarkyti svarbius verslo reikalus, pasirašyti sandorius. Susitikimai, pokalbiai ir veiksmai naudingi, o įgyta patirtis bus vertinga ilgam. Puiki proga pirkti dovanas ir jas teikti draugams, artimiesiems, mylimam žmogui.

Jautis Atsitiktinumas lems laimę. Būkite dėmesingi dalykams, kuriuos išgirsite – jūsų gyvenimas gali pakrypti naudinga linkme. Tai puiki proga pokalbiams apie meilę, šeimą su partneriu – turite galimybę išsiaiškinti, kokių klaidų darote bendraudami.

Dvyniai Reikalai, kuriuos dabar tvarkote, neduos greitų vaisų, tačiau laimėjimai bus ilgalaikiai. Atsakingus susitikimus prasminga atidėti kitos savaitės pradžiai.

Vėžys Aplinkiniai jums simpatizuos, reikš pagarbų dėmesį – tai gera proga svarbiam pokalbiui su žmogumi, nuo kurio priklauso jūsų ateitis, pripažinimas, pinigai. Pasiteisins apgalvotos avantiūros. Laukia džiugios permainos.

Liūtas Problemų daugoka, bet nesistenkite šiuo metu visko aprėpti. Neskubinkite įvykių – savo rūpesčius atidėkite neribotam laikui. Vakare pasikvieskite svečių – senų draugų vizitas taps džiugiu ir naudingu įvykiu šeimos gyvenime.

Mergelė Priimkite gautus pasiūlymus bendradarbiauti, neatsisakykite viešnagių – tai sėkmingas laikas pasirodyti visuomenėje, priimti svečius. Sutuoktinio nuoširdumas ir aplinkinių dėmesys suteiks naujų jėgų bei optimizmo.

Svarstyklės Nepraleiskite šiandien atsiveriančių gerų progų – nepasitikėjimas, įtarumas kenks. Pamirškite savo nerimą, negeras nuojautas ir kasdienius rūpesčius. Tinka apgalvotai rizikuoti tvarkant piniginius, turto reikalus.

Skorpionas Palankus metas, tinkamas kelionėms, susitikimams, bendrauti su įtakingais asmenimis. Jūsų įtaka aplinkiniams sparčiai augs, jus pastebės įtakingi asmenys. Galite tikėtis ne tik dosnių komplimentų, šaunių įvertinimų, bet ir naudingų partnerystės pasiūlymų.

Šaulys Nors pakaks rūpesčių, norėsis ramybės, prisiverskite užsiimti svarbių reikalų tvarkymu. Mokėkite naudotis palankiomis veiklai aplinkybėmis. Tai geras laikas pasikalbėti su vadovu.

Ožiaragis Seksis viskas, kuo užsiimsite, gerai jausitės visur, kur atsidursite – daug džiaugsmo suteiks ir geros naujienos, vertingi pasiūlymai, ir susitikimai. Tai metas, kai gali pasikeisti ir jūsų jausmai – draugystė gali virsti meile, o buvę romantiški santykiai – bičiuliškais.

Vandenis Tai bus nepaprastų susitikimų, subtilių pokalbių diena. Aktyviai veiklai netinkamas laikas: šiandien labiau reikia poilsio ir ramybės. Palanku tvarkyti konfidencialius reikalus, ypač susijusius su pinigais, verslu.

Žuvys Būkite atidesni savo pojūčiams, poreikiams ir aplinkinių patarimams. Ši diena Žuvims siejama su asmeninės charizmos atsivėrimu. Jūsų laukia ne viena pergalė, ne viena džiugi akimirka, tiesa, jei bendraujant pakaks supratingumo, tolerancijos.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą