Nuotraukos autorius: 123rf.com

Trečiadienis palankus dirbantiems kūrybinį darbą

Trečiadienis labiau romantiškas, palankus asmenims, dirbantiems kūrybinį darbą, įsimylėjėliams. Diena gera labdarai. Tai dovanojimo metas. Beje, tądien itin palanku teikti gėles.

Trečiadienį 7 val. 18 min. Marsas įeina į Žuvų ženklą ir juo judės iki birželio 28 d. Kai Marsas Žuvyse, apsisprendimus, veiksmus labiau valdys nuotaikos, fanatiški įsitikinimai nei blaivus protas. Asmens valiai vis daugiau įtakos turės religija, baimės, iliuzijos. Stiprės nepasitenkinimas savo laimėjimais, atsiras poreikis slėptis svajų pasaulyje. Ši Marso padėtis suaktyvins alkoholikus, narkomanus, religinius fanatikus – jie bus agresyvesni, per juos gali padaugėti įvairių rūpesčių, nelaimių. Trečiadienį 9 val. 41 min. Venera ima judėti atatupsta Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis atbulinis, arba retrogradinis, Veneros judėjimas tęsis iki birželio 25 d. Kai Venera juda atatupsta, netinka imtis naujų finansinių projektų, pradėti naujo verslo. Nepatartina ir pinigų investuoti, jei norima, kad jie greitai sugrįžtų. Meilėje tai irgi savotiško atoslūgio, poilsio periodas. Manoma, kad tuo metu galima susitikti žmogų, kuris buvo mylėtas ankstesnėse reinkarnacijose. Kita vertus, būtent tuo metu atsinaujina seni, nutrūkę meilės ryšiai. Jei dabar užsimezga naujas meilės jausmas, jis susijęs su karminių skolų grąžinimu. Beje, šiuo metu reikia prisiminti savo skolas ir atiduoti. Netgi tuomet, jei nesate skolingas. Gerai duoti, o ne imti. Pats laikas užsiimti labdara.

Iš antradienio į trečiadienį geriausia nieko nesapnuoti: bet kokie sapnai – geri ar blogi – tai įspėjimas apie galimą grėsmę, apgaulę.

Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą (prisiiminsite svetimas problemas), atsakyti prašančiajam, nulaužti medžio ar krūmo šaką, skinti gėles, jei namuose gėlė nuvystų, sugrįžti kur nors išėjus.

Geras ženklas: ką nors pamesti, jei jus apvogtų (išvengsite gresiančių nemalonumų, nesėkmių, ligų), jei namuose gėlė išsiskleistų, gauti gėlių dovanų, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienį pavyks išspręsti ankstesnes problemas; palankūs gelsvi, auksiniai atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį nieko nebekeiskite – kuriam laikui teks pereiti į apgulties padėtį, tad saugokite, puoselėkite ankstesnius pasiekimus.

Jautis (04 21–05 20). Nebūkite trečiadienį pernelyg kategoriški – santykiai su artimaisiais gali tapti įtempti.

Dvyniai (05 21–06 21). Į viską pažvelgti ramiau ir rasti išeitį iš varginančio reikalo pavyks trečiadienį. Aktyvi veikla nepalanki. Būkite atidūs patarimams, gautiems iš tėvų, senelių.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį galite susidurti su pretenzijomis į jūsų turtą, o gal ir jausmus. Jei reikia, nebijokite ko nors paaukoti, su kuo nors neišvengiamu susitaikyti.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis puikus taikytis – tai tas metas, kai nesantaika virsta draugyste, meile, bendradarbiavimu. Tądien bus lengva suprasti kitus, net savo priešus.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį palanku tikrinti sveikatą, atlikti tyrimus, pradėti gydymosi kursą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis atneš sėkmę, kad ir kuo užsiimsite, tad būtų neapdairu nepasinaudoti tokia laiminga proga. Labiausiai verta spręsti šeimos, vaikų problemas.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį skirkite savo porai, vaikams, šeimai, namams.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį tvarkykite reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme. Deja, finansinių problemų sprendimas gali įstrigti. Būkite atidesni antrajai pusei – ar seniai įteikėte gėlių?

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį nuoširdumu galite daug ką laimėti, kai ką labai svarbaus pakeisti ne tik veikloje, bet ir santykiuose su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis palankus aktyviai veiklai. Vis dėlto šiandien svarbiau jausmai, tad raskite progos daugiau pabendrauti su savo pora.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį nedarykite nieko, ko nesinori, – nereikia savęs prievartauti. Atsipalaiduokite – pasyvumu laimėsite daugiau nei atvira kova, nebent norite pakovoti už jums patinkančio asmens dėmesį.

lrytas.lt inf. 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą