Blynai su obuoliais: tokių pusryčių niekas nenorės pramiegoti
Blyneliai su obuoliais – pusryčiai, kurie namus iškvėpins gardžiausiais kvapais ir iš lovų išvers visus miegalius. Dabar, kai sodai kvepia šviežiais obuoliais, pats metas jų išsikepti.
Išbandykite kefyrinės tešlos blynelius – ji bus švelniai rūgšti, tad puikiai tiks su saldesniais obuoliais. O patys blyneliai – purūs, gražiai apskrudę ir lengvi.
Blyneliai su obuoliais
Reikės:
250 ml kefyro
250 g miltų
1 kiaušinio
1 a. š. kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
1 v. š. cukraus
1–2 obuolių
cinamono
Miltus persijokite ir sumaišykite su sausais ingredientais.
Įmuškite kiaušinį, supilkite kefyrą ir viską gerai išmaišykite. Tešla turi būti grietinės tirštumo.
Obuolius supjaustykite, pašalinkite sėklalizdžius, sutarkuokite ir įmaišykite į tešlą.
Kepkite blynus įkaitintoje keptuvėje aliejuje, kol apskrus.
lrytas.lt informacija
Komentarai
Komentarų nėra