Vištienos kepsnys sužavės net abejingiausius: viduje minkštas ir sultingas, o išorėje traškus

Jūsų dėmesiui vištienos krūtinėlių kepsnys: viduje minkštas ir sultingas, su išorėje traškia plutele.

Reikės:

  • 2 vištienos krūtinėlių,
  • 2 kiaušinių,
  • džiūvėsėlių,
  • paprikos miltelių,
  • pipirų ir druskos,
  • aliejaus kepimui


Vištienos krūtinėlę supjausčiau išilgai į dvi dalis (jei krūtinėlė didesnė, galite pjaustyti ir į 3 dalis ).

Vištienos krūtinėles uždengiau maistine plėvele, pamušiau (paploninau) ir iš abiejų pusių pagardinau prieskoniais.

Vištienos gabaliukus mirkiau kiaušinio plakinyje, džiūvesėliuose po du kartus, o paskui kepiau keptuvėje su aliejumi juos apkepant iš abiejų pusių.

Patarimas: kepsniai iškepa gana greitai, todėl stenkitės jų neperkepti, kad vištiena nesigautų sprangi ir sausa.

Skanaus!


lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą