Minkšti ir purūs naminiai varškėčiai: gardūs kaip bandelės

Savaitgalio pusryčiams varškėčiai. Prikepiau jų ir sudėjau į termosą, kad išliktų šilti, minkšti ir purūs.

Super idėja, nes termose varškėčiai išlieka tokie pat, kaip ką tik iškepti. O jau gardūs... Niom, niom, kaip bandelės

Reikės:

450 gr. varškės (9%), 2 kiaušinių, 5 – 6 v. š. miltų, cukraus pagal skonį, aliejaus kepimui

Gaminimo eiga:

Varškę, kiaušinius ir cukrų pertryniau šakute. Į varškės masę įmaišiau miltus (aš dėjau 5 v.š.) ir formavau varškėčius. Formuojant varškėčius ant darbastalio pabarsčiau šaukštą miltų. Paruoštus varškėčius kepiau keptuvėje ant aliejaus, juos apkepant iš abiejų pusių.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą