Lietiniai su gardžiausiu įdaru: smaližiai visą žiemą prašys ir pusryčiams, ir vakarienei
Prikepiau lietinių ir susukau juos su varškės ir apelsinų džemo įdaru. Vakarienė užskaityta, buvo labai labai gardi.
Tiesa, įdarui galite naudoti ir kitą uogienę ar džemą, pagal savo skonį ar tai ką turite namuose.
Lietiniams reikės:
0.5 l. pieno,
1 kiaušinio,
250 – 300 gr. miltų,
žiupsnelio druskos,
aliejaus kepimui
Įdarui reikės:
300 gr. varškės, 1 v.š. natūralaus jogurto, cukraus pudros arba cukraus (pagal skonį), apelsinų džemo Papildomai reikės sviesto lietiniams apkepti.
Gaminimo eiga:
Lietiniams skirtus produktus sumaišiau ir iš paruoštos masės prikepiau lietinių. Įdarui sumaišiau varškę su jogurtu, pagardinau cukraus pudra ir išmaišiau. Ant lietinių dėjau varškės masės, lietinį užlenkiau, tada šalia dėjau apelsinų džemo ir lietinį susukau. Susuktus lietinius apkepiau keptuvėje ant sviesto. Skanaus!
lrytas.lt informacija
Komentarai
Komentarų nėra