Šaldyti pyragėliai su braškėmis – rankos pačios tiesis jų link
Lrytas.lt skaitytoja Loreta Grigalevičienė siūlo paskanauti štai tokių šaldytų pyragėlių su braškėmis. Jie lengvai paruošiami, jiems nereikia įmantrių produktų, o ir atrodo tikrai nuostabiai – rankos pačios tiesis jų link. Norite nustebinti svečius ar artimuosius? Raitokitės rankoves ir pirmyn į virtuvę.
Pateikiame Loretos receptą.
Pyragaičiai su braškėmis
Reikės: 400 g arbatinių sausainių; 180 g sviesto; 300 g varškės; mažų braškių; kokosų drožlių; 4 v. š. cukraus pudros. Sausainius sutrinti trintuvu iki miltų, supilti ištirpintą sviestą, išmaišyti, sudėti pro sietelį pertrintą varškę, suberti cukraus pudrą ir viską gerai išmaišyti (galima suminkyti ranka). Imti graikinio riešuto dydžio tešlos, ant delno padaryti paplotėlį, įdėti braškę, užspausti kraštus, padaryti kamuoliuką, apvolioti kokosų drožlėse, dėti į šaldytuvą ir palaikyti pusvalandį. Receptas iš „Loretos išbandyti receptai“
lrytas.lt informacija
Komentarai
Komentarų nėra