Karantino metu dirbusiems medikams, savanoriams ir savivaldybės darbuotojams – padėkos raštai ir nuoširdus „ačiū“

„Šiandien gavau antrąją savo gyvenime padėką, už kurią esu labai dėkinga. Pirmąją prieš penkerius metus gavau iš policijos už tai, kad padėjau sučiupti telefoninius sukčius“, – taip Alytaus miesto savivaldybės mero pavaduotojos Jurgitos Šukevičienės įteikta padėka džiaugėsi aštuoniasdešimt šešerių alytiškė Vanda. Garbaus amžiaus senjorę namuose aplanko Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijos Alytaus skyriaus savanoriai, jie padeda spręsti buitinius reikalus, tačiau guvi alytiškė nesėdi sudėjusi rankų ir randa sau patinkančios veiklos – viena tokių karantino metu tapo kaukių siuvimas. Vanda Raudonojo Kryžiaus draugijos savanoriams pasiuvo penkiasdešimt kaukių, o šiuo metu jau yra apgalvojusi naują, kur kas patogesnių kaukių dizainą, pasiruošusi jų iškarpas ir nusiteikusi pasiūti dar ne vieną jų dešimtį, juk, anot Vandos, reikia iš anksto pradėti ruoštis antrajai COVID-19 bangai. 

Nuoširdus Vandos noras padėti kitiems neliko nepastebėtas. Jai, kaip ir dar 126 VšĮ Alytaus poliklinikos, Alytaus miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro, VšĮ Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninės, VšĮ „Gerumo skraistė“, VšĮ Alytaus sporto ir rekreacijos centro ir Alytaus miesto savivaldybės administracijos tarnautojams ir darbuotojams šiandien už nuoširdų ir atsakingą darbą ekstremalios situacijos ir karantino metu, siekiant suvaldyti COVID-19 ligos (koronaviruso infekcijos) plitimą Alytaus mieste, įteiktos Alytaus miesto savivaldybės mero pavaduotojos J. Šukevičienės pasirašytos padėkos.

„Kiekvienas mes norime būti pastebėtas  ir įvertintas. Gero žodžio ar padėkos per daug būti negali. Tad šiandien be įmantrių žodžių noriu tarti jums ačiū. Ačiū, kad negalvojote, kokia grėsmė jūsų laukia. Ačiū, kad padėjote. Ačiū ir į priekį, kad kai vėl reikės – padėsite“, –  įteikdama padėkos raštus medicinos darbuotojams ir savanoriams  dėkojo mero pavaduotoja J. Šukevičienė.

Karantinas gerokai pakoregavo  kiekvieno iš mūsų gyvenimą ir daug ko išmokė – paklausti, kokiomis nuotaikomis praėjusius tris mėnesius gyveno, teigė  medicinos darbuotojai ar savanoriai.

„Išmokau, stovėdama už užrakintų durų, senjorams suprantamai paaiškinti, kaip reikia įsijungti dujinę viryklę“, – sakė viena iš Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijos Alytaus skyriaus savanorių. Senjorus karantino metu lankiusiems savanoriams sunkiausia garbaus amžiaus alytiškiams buvo išaiškinti, kad dėl viruso jie negali peržengti jų namų slenksčio ir bendrauti taip, kaip anksčiau, o pasikalbėti nori kiekvienas aplankytas senolis.

Be savanorių, medicinos  ir savivaldybės administracijos darbuotojų padėkos raštais, pasibaigus atostogų metui, bus apdovanoti VšĮ Alytaus neįgaliųjų užimtumo dienos centro, lopšelio-darželio „Linelis“, „Drevinuko“ mokyklos-darželio, Šaltinių progimnazijos, Suaugusiųjų ir jaunimo mokyklos, Adolfo Ramanausko-Vanago, Putinų ir šv. Benedikto gimnazija vadovai, pedagogai ir darbuotojai.

AMS, Komunikacijos skyriaus informacija 

Komentarai

  • Rebecca
    prieš 4 minučių
    Kai radau „Dr.Wealthy“, man labai reikėjo sugrąžinti savo buvusį meilužį. Jis paliko mane dėl kitos moters. Tai įvyko taip greitai, ir aš visiškai neturėjau galimybės pasakyti situacijos. Jis tiesiog mane išmetė po 3 metų be paaiškinimo. Aš susisiekiau su Dr.Wealthy ir jis man pasakė, ką turiu padaryti, kad jis galėtų man padėti, o aš padariau tai, ką jis man liepė. Po to, kai aš pateikiau tai, ko jis norėjo, jis užliejo meilės burtą, kad padėtų mums vėl susiburti. Netrukus po to, kai jis padarė savo burtus, mano vaikinas vėl pradėjo man rašyti žinutes ir pasijuto siaubingai dėl to, ką jis man tiesiog pateikė. Jis sakė, kad aš buvau svarbiausias asmuo jo gyvenime ir tai žino dabar. Mes atsikraustėme kartu ir jis buvo man atviresnis nei anksčiau ir pradėjo daugiau laiko praleisti su manimi nei anksčiau. Nuo tada, kai „Dr.Wealthy“ man padėjo, mano partneris yra labai stabilus, ištikimas ir artimesnis man nei anksčiau. Aš labai rekomenduoju „Dr.Wealthy“ visiems, kuriems reikia pagalbos. El. Paštas: wealthylovespell@gmail.com. Paskambinkite jam arba pridėkite jį „WhatsApp“ per: +2348105150446 Dr.Wealthy BLOG PAGE: Blog'as: https://wealthylovespell.blogspot.com

Parašykite komentarą