Eismo ribojimai Alytaus miesto gimtadienio metu

Jau šį šeštadienį (birželio 19 d.) švęsime 440-ąjį Alytaus miesto gimtadienį, kurio tema „Laikas vienija“. Šventės metu renginiai vyks įvairiose miesto erdvėse, todėl kai kuriose iš jų gali tekti susidurti su eismo apribojimais.

Dėl organizuojamos Vasarinės Alytaus mugės birželio 19 d. nuo 8 iki 22 val. bus uždarytas transporto priemonių eismas S. Dariaus ir S. Girėno gatvės atkarpoje nuo Alyvų tako iki Rotušės aikštės.

Dėl Kauno taikomosios dailės mokyklos Alytaus filialo mokinių darbų ir pasirengimo juos pristatyti nuo birželio 18 d., penktadienio, 15 val. iki birželio 19 d., šeštadienio, 21 val. bus apribotas transporto priemonių eismas S. Dariaus ir S. Girėno gatvės pabaigoje, nuo Birutės g. iki Laisvės angelo aikštės.

Baltosios Rožės tiltas pėstiesiems ir dviratininkams  bus uždarytas šeštadienį nuo 17 iki 18.30 val. Į vidinę Dainų slėnio aikštelę tik svečiai, dalyviai ir atlikėjai bus įleidžiami iki 16.50 val. Gyventojų prašome statyti automobilius tik vienoje kelio pusėje. Pasirūpinkite vandeniu ir galvos apdangalais nuo saulės. 

Šventiniuose apdovanojimuose dalyvių skaičius pagal karantino reikalavimus ribojamas, ant tilto bus 300 sėdimų vietų, todėl iškilmingą ceremoniją kviečiame stebėti tiesiogiai interneto portaluose www.alytausgidas.ltwww.alytusplius.lt ir www.dzukijosveidas.lt

Taip pat atvykstančių į Jaunimo parką, prašome automobilius statyti Žuvinto g. ir aikštėje priešais  Alytaus sporto ir rekreacijos centro paradinį įėjimą, o nuo 18.30 val.  juos bus galima pastatyti ir automobilių aikštelėje prie kavinės „Intra“.

Atsiprašome už laikinus nepatogumus.

Miesto gimtadienio programą rasite čia.


AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą