Užsiregistravote COVID-19 tyrimui, tačiau negalite atvykti? Atšaukite registraciją!

Mobilaus patikros punkto darbuotojai pastebi, kad pastaruoju metu ypač išaugo tyrimams dėl COVID-19  besiregistruojančių alytiškių skaičius. Dėl didelio besiregistruojančių asmenų skaičiaus dažnam alytiškiui tenka ilgokai palaukti, kol sulaukia savo tyrimo eilės. 

Alytiškių aktyvumas ir noras pasitikrinti, ar jie neserga COVID-19, džiugina, tačiau pastaruoju metu pastebima, kad nemažai tyrimui užsiregistravusių asmenų jo atlikti taip ir neatvyksta.

„Pastebime, kad išaugo išsitirti dėl COVID-19 norinčių alytiškių skaičius, tačiau Mobiliame patikros punkte dirbantys specialistai tyrimui paskirtų užsiregistravusių asmenų dažnai taip ir nesulaukia. Tokiu būdu susidaro nemažos eilės ir nutinka taip, kad COVID-19 simptomus jaučiantys alytiškiai turi ilgiau nei iki šiol laukti savo eilės minėtam tyrimui atlikti“, – susidariusią situaciją komentuoja Alytaus miesto savivaldybės administracijos vyriausiasis specialistas (savivaldybės gydytojas) Povilas Jagelavičius.
Anot P. Jagelavičiaus,  alytiškiai užsiregistravę COVID-19 tyrimui ir pasikeitus aplinkybėms negalintys atvykti tyrimui, gali atšaukti savo registraciją.  Tokiu būdu sutrumpės eilės ir tyrimai bus atliekami greičiau. 

Atšaukti  savo registraciją COVID-19 tyrimui asmenys gali paskambinę Karštosios linijos telefonu 1808 arba Alternatyviosios karštosios linijos telefonu +370 688 212 10.

AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą