Skelbiamas papildomas balsavimas didžiosioms iniciatyvoms!

Iki liepos 27 dienos skelbiamas papildomas didžiųjų Alytiškių iniciatyvų kategorijos balsavimas. 

Patikrinus visus balsus paaiškėjo, kad už projektus balsavo ne tik alytiškiai bet ir kitų rajonų ar miestų gyventojai, todėl daug balsų buvo anuliuota. Nors mažųjų iniciatyvų kategorijai balsų laimėti užteko, tačiau nei viena iš dviejų didžiųjų inciatyvų nesurinko reikiamo balsų kiekio. 

Šiemet buvo pakeistos ir taisyklės. Pagal jas nebūtina balsuoti už didžiųjų ir mažųjų kategorijose esančius projektus – gyventojai gali balsuoti ir už vieną projektą pasirinktoje kategorijoje.  

Skelbiame pakartotinį balsavimą ir primename, kad Alytaus miesto gyventojai nuo 16 metų gali atiduoti balsą už alytiškių pasiūlytas idėjas. Prašome balsuoti tuos, kurie dar šiemet to nepadarė.  

Daugiausiai alytiškių palaikymo sulaukusi iniciatyva bus įgyvendinta savivaldybės biudžeto lėšomis. Balsuokite ir paraginkite tai padaryti artimuosius.
Didžiųjų iniciatyvų kategorijoje varžosi du projektai:

  1. PROJEKTAS „PADAUŽŲ AIKŠTELĖ“. Juo siekiama įkurti pirmąją Alytuje žaidimų aikštelę, pritaikytą paaugliams. Ji būtų įrengta Jaunimo parke. Aikštelės tikslas – kad paaugliai turėtų savo erdvę, kurioje galėtų karstytis, laipioti, suptis, sėdėti, žaisti, bendrauti, nes parko didžioji vaikų žaidimų aikštelė skirta mažiesiems alytiškiams, o ja labai dažnai naudojasi vyresnio amžiaus vaikai. 
  2. PROJEKTAS „SVEIKA, SPORTIŠKA IR DRAUGIŠKA BENDRUOMENĖ. MULTIFUNKCINĖS SPORTO IR POILSIO AIKŠTELĖS ĮRENGIMAS – TVARIOS BENDRUOMENĖS GARANTAS“. Įrengta daugiafunkcė aikštelė būtų pritaikyta ir jaunimui, ir senjorams, vienoje vietoje būtų galima išbandyti daug skirtingų įrenginių, aktyviai praleisti laiką. Įgyvendinimo vieta – antrasis Panemunės mikrorajonas, teritorija, esanti tarp Žirgų g. 46 sklypo ir pėsčiųjų bei dviračių tako, šalia Tūkstantmečio tilto).

Balsavimas vyksta čia: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1Iw0huqMM8BGkEGq1IbzmFKTtK0O1R9VAIwSbBKTYDk7ZDQ/viewform

Balsuojant būtina nurodyti savo vardą, pavardę, gimimo datą ir adresą. Šie duomenys, nurodyti balsavimo metu, bus naudojami tik balsuojančiam asmeniui identifikuoti ir patikrinti, kiek kartų asmuo balsavo, tačiau jie nebus skelbiami viešai.

Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą