Rugsėjo 14 d. pakartotiniai seniūnaičių rinkimai

Iš keturiolikos seniūnaitijų jau išrinkti šešių seniūnaitijų seniūnaičiai, o aštuonių seniūnaitijų laukia pakartotiniai rinkimai, kurie vyks rugsėjo 14 d. 

Už Dainavos, Likiškių, Jurgiškių, Piliakalnio, Putinų, Ulonų, Volungės, Vidzgirio seniūnaitijų seniūnaičius galėsite balsuoti Alytaus miesto savivaldybėje (Rotušės a. 4). Taip pat už Piliakalnio seniūnaitijos kandidatus į seniūnaičius savo balsą galėsite atiduoti ir Piliakalnio progimnazijoje (Jiezno g. 1). Balsuoti bus galima nuo 8 iki 20 val.

Dainavos seniūnaitijoje varžysis – Ernestas Kubilius ir Gintarė Veteikė, Piliakalnio – Alma Golcienė, Mantas Kilkus, Narūnas Jakubauskas ir Gražina Sakalauskienė, Putinų –Tadas Čiakas ir Arimantas Zdanevičius, Vidzgirio seniūnaitijoje – Ramūnas Masiulionis ir Jurgita Margevičiūtė. Likiškių seniūnaitijoje iškelta Kęstučio Šlekio kandindatūra, Jurgiškių –  Renatos Bazevičienės, Ulonų – Daivos Sabaitienės Volungės – Gintarės Lebedžienės kandidatūros. 

Primename, kad jau išrinkti Alyčio, Dvaro, Kalvos, Kurorto, Panemunės, Senamiesčio seniūnaitijų seniūnaičiai.  

Pirmajame ture seniūnaičiai turėjo surinkti 5 procentus tos seniūnaitijos gyventojų, turinčių balsavimo teisę, o laimėtoju buvo pripažįstamas tas kandidatas, kuris surinko daugiau balsų.Aštuoniose seniūnaitijose, kuriose seniūnaitis nebuvo išrinktas II rinkimų etapo metu laimėtoju bus pripažintas tas kandidatas, kuris surinks daugiau balsų. 

AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą