Alytuje atsiras Diskgolfo parkas

Mažos apimties projektines Alytiškių iniciatyvas laimėjo projektas „Diskgolfo parkas Alytuje“, kurio vertė 24,0 tūkstančių eurų. Mažos apimties projektai, kurių bendra suma turėjo būti iki  25 tūkstančių eurų privalėjo surinkti minimum 264 balsus. „Diskgolfo parkas Alytuje“ sulaukė 332. 

Projekto „Diskogolfo parkas Alytuje“ tikslas – Likiškių parko teritorijoje įrengti 18 krepšių diskogolfo parką.  Diskogolas – viena sparčiausiai augančių sporto šakų visame pasaulyje, kurį galima žaisti visais metų laikais. Šis sportas tinka bet kokio amžiaus ir fizinio pasirengimo vyrams, moterims ir vaikams Tai būtų ne tik puiki pramoga alytiškiams, bet ir lengvas būdas pritraukti turistus.  

Šiam parkui privalomas natūralus gamtos reljefas, kalnai, medžiai, vandens telkiniai, nes visa tai sukuria natūralias kliūtis, kurios kiekvieną diskogolfo parką padaro unikaliu. Taip pat Lietuvos diskogolo federacija organizuoja įvairias varžybas, kurios kas metus pritraukia po kelis šimtus dalyvių iš visos Lietuvos ir užsienio šalių, kas padėtų klestėti ir Alytaus turizmui. 

Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą