Gyvybės apdovanojimai: siūlykite kandidatus!

Jau penktąjį kartą vykstančių Gyvybės apdovanojimų, skirtų paminėti Pasaulinę gyvybės dieną, organizatoriai skelbia atrankos pradžią. Visi Lietuvos gyventojai kviečiami siūlyti iniciatyvas, organizacijas, šeimas, šeimynas ir žmones, kurie, jų nuomone, pastaraisiais metais labiausiai prisidėjo prie gyvybės kultūros puoselėjimo. Anketų, kurias užpildyti galima paspaudus čia, laukiame iki balandžio 22 d.

Apdovanojimais siekiama parodyti, kad gyvybės apsauga apima labai platų veiklos spektrą – rūpinimąsi silpnesniais mūsų visuomenės nariais, socialiai atsakingo verslo plėtrą, pagalbą suabejojusiems gyvenimo prasme ir kitus kartais visai kasdieniškus mūsų darbus. Apdovanojimai kviečia pastebėti gražius darbus aplink mus darančius žmones, kurie gyvena ne tik dėl savęs, bet ir dėl kito. Tai galimybė kalbėti apie šviesius, pozityvius dalykus ir nuoširdžiai ištarti ačiū tiems, kurie tyliai mūsų pasaulį daro gražesnį.

Nugalėtojus, kurie gegužės 5 d. bus apdovanoti iškilmingoje ceremonijoje Vilniaus rotušėje, išrinks autoritetinga, iš organizatorių atstovų bei praėjusių metų nugalėtojų sudaryta komisija.

Daugiau informacijos rasite apsilankę mūsų Facebook‘o paskyroje.

„Gyvybės apdovanojimų" organizatorių informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą