Per Alytaus gimtadienį dviračių take susitikime 11-ąjį kartą


Jau 11 metus AB „Astra“ suburia alytiškius bendram tikslui – pasivažinėti Alytaus miesto dviračių takais. Šįmet visus – didelius ir mažus – kviečiame į žygį, skirtą Lietuvos valstybės šimtmečiui paminėti. Planuojama apdovanoti žygio dalyvius, kurie sugebės save pristatyti šiame kontekste.
AB „Astra“ ir jos partneriai „Pretendentas“, Alytaus profesinio rengimo centras Alytaus miesto gyventojus 2018 m. birželio 17 d. 10 val. kviečia dviračių žygį pradėti nuo Didžiosios Dailidės ežerėlio – naujoje transporto stovėjimo aikštelėje prie pėsčiųjų dviračių tako, A. Baranausko ir Daugų gatvių sankirtos, finišas – AB „Astra“ kiemelyje.

Maršruto metu planuojame aplankyti pačias gražiausias Nemuno pakrantes ir senvagę, dviejuose punktuose sustoti, gauti po specialų lipduką. Maršruto ir dviratininkų žygį prižiūrės ir lipdukus atitinkamuose pažymėtuose punktuose klijuos Alytaus profesinio rengimo centro mokiniai.

Visus dalyvius, nuvažiavusius visą trasą ir gavusius lipdukus, žygio organizatoriai kviečia į AB „Astra“ kiemelį – jame dviratininkai galės atsigaivinti ir pailsėti. Žygio dalyvių lauks apdovanojimai ir siurprizai. Įsidėmėtina, kad šį kartą planuojama apdovanoti tuos žygio dalyvius, kurie tradiciškai jau keli metai dalyvauja miesto dienų dviračių žygyje ir turi sukaupę nemažą lipdukų, ženkliukų, dalijamų žygio metu, kolekciją.

Paklausus dviračių žygio sumanytojo S. Bondarevo, koks yra šio žygio tikslas, jis atsakė: „Šio žygio tikslas – ne kas greičiau pasieks galutinį punktą, o pasigrožėti gamtos ir miesto vaizdais, atrasti tas ilgalaikes vertybes, kurios sieja šeimą, bendruomenę...“

Dviračių žygio dalyviai registruojami tel. (8 315) 55 153 darbo dienomis, t. y. I–IV 8–17 val., V 8–15.45 val. Registruojantis reikalinga pateikti informaciją – vardas ir amžiaus metų skaičius arba, jeigu registruojasi grupė draugų ar šeima – įvardijama grupė, žmonių vardai ir amžius.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą