Jaunimo parke jau pradedami viešojo tualeto įrengimo darbai

Jaunimo parke laisvalaikį leidžia daug gyventojų ir miesto svečių, tačiau šioje vietoje ilgai trūko viešojo tualeto. Jis bus įrengtas jau šią vasarą. Įrengimo darbai pradėti paklojant vandentiekio ir nuotekų tinklus.

Žalios spalvos konteinerinis tualetas bus pritaikytas ir neįgaliesiems. Jame taip pat bus įrengtas elektrinis šildymas. Konteinerinis tualetas nuomojamas 35 mėnesiams, o vieno mėnesio nuomos kaina savivaldybei atsieis 845 eurus.

Parkas pastaruoju metu pasipildo naujomis jaukiomis pramogų zonomis. Birželio mėnesį UAB „Tankos" padovanojo miestui lauko gimnastikos kompleksą, praėjusiais metais UAB „Pretendentas" – stalo tenisą. Stalo žaidimus mėgstantiems senjorams pernai buvo įrengta pavėsinė, taip pat buvo įkurtas riedlenčių parkas, kuriame pramogauja ne tik Alytaus miesto, bet  ir iš kitų Lietuvos miestų atvykstantis jaunimas.

Šiemet parke numatoma įrengti kepsninę, vandens kolonėlę, pastatyti dar daugiau suoliukų ir krėslų. Taip pat planuojama įrengti parkūro kliūčių ruožą ir dviračių kalnelių trasą (angl. „pump track"), pritaikytą įvairaus amžiaus ir skirtingų įgūdžių turintiems dviratininkams. Visa tai pavers Jaunimo parką aktyvaus laisvalaikio vieta.

Viešųjų ir užsienio ryšių skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą