Duris atveriančiame šventiniame kupole – pramogos ir kalėdiniai linkėjimai

 

Gal norite nusifotografuoti su Kalėdų Seneliu, o gal artėjančių švenčių proga parašyti sveikinimą ar linkėjimą draugui, artimajam ar kaimynui, kartu su mažaisiais pasiklausyti pasakų, o gal užsiimti įdomia veikla kalėdinių dirbtuvėlių metu? Visa tai ir dar daugiau jūs galite padaryti užsukę į kupolą Rotušės aikštėje, kuris jau šiandien atveria duris alytiškiams.
Šiandien nuo 16 iki 18 val. užsukę į kupolą galėsite nusifotografuoti su Kalėdų Seneliu. Norintieji artėjančių švenčių proga pasveikinti savo draugus, pažįstamus, kaimynus ar tiesiog alytiškius, tai galės padaryti bet kurią dieną užsukę į kupolą, ant atvirlaiškio užrašę savo linkėjimą ir jį įmetę į specialią pašto dėžutę. Kiekvieną dieną vyks sparnuotų frazių ir sveikinimų loterija, jos laimėtojams atiteks simboliniai prizai.
Šiame kupole mažiesiems bus skaitomos pasakos – mažieji alytiškiai ir tėveliai pasiklausyti jų galės kiekvieną pirmadienį nuo 16 iki 18 val. ir ketvirtadieniais nuo 16 iki 18 val.
Kiekvieną antradienį nuo 16 iki 18 val. kupole vyks įvairi edukacija. Mažieji ir jų tėveliai galės žaisti teatrinius žaidimus, karpyti karpinius ar veidus papuošti įvairiais piešiniais. Ne mažiau įdomu turėtų būti ir tiems, kurie apsilankys Kalėdinėse dirbtuvėlėse – jos kupole vyks kiekvieną trečiadienį nuo 16 iki 18 val. Jų metu mažieji galės rašyti laiškus Kalėdų Seneliui, gaminti kalėdinius vainikus, užsiimti kita įdomia veikla.
Penktadieniais nuo 16 iki 18 val. kviečiame į kupole vyksiančias kalėdines fotosesijas.
Kupolo vidus bus šildomas, tad užsukę čia tikrai nesušals. Be to, įvairios veiklos lankytojus organizatoriai planuoja pavaišinti arbata.
Įvairią veiklą kupole numatoma organizuoti iki 2019 m. sausio 6 d.

Komentarai

  • DAVINA CLAIRE
    prieš 55 minučių
    Laba diena, ponios ir ponai, jei jums reikia paskolos, kreipkitės dėl paskolos per Novelty Finance Inc.

    Ar jums nuolat trūksta grynųjų, nes bankas ar kitos finansinės institucijos jums atsisakė paskolos dėl nepakankamo užstato, skolos ir pajamų santykio, žemo kredito balo, aukštų palūkanų ar kitų priežasčių?

    Ar pavargote nuo dabartinės finansinės padėties? Ar jums reikia pastiprinimo savo finansams? Pavargote mokėti daugiau nei turėtumėte už dideles palūkanų normas? Jūs nusipelnėte geresnio sprendimo.

    „Novelty Finance Inc“ yra čia su kredito linija, kuri gali padėti jums siekti bendrų finansinių tikslų.

    Su Novelty Finance paskolos pasiūlymu būsite tikri dėl kokybiškų paskolų paslaugų, tokių kaip;

    • Subsidijuota 3 % palūkanų norma be paslėptų mokesčių.
    • Pateikite paraišką internetu (lengva paraiška jums patogioje vietoje ir laiku)
    • Greitas ir lengvas patvirtinimas per 24 valandas.
    • Gaukite iki 5 milijonų eurų/dolerių.
    • Saugus ir patikimas procesas, 100 % saugus.

    Mes siūlome visų rūšių paskolų paslaugas, trumpalaikes ir ilgalaikes paskolas, užtikrintas ir neužtikrintas paskolas, asmeninę paskolą, verslo paskolą, skolų konsolidavimo paskolą, investicinę paskolą arba paskolą projektui užbaigti ir kt.

    Norėdami kreiptis dėl paskolos, atsiųskite kontaktinį laišką Novelty Finance Inc per
    El. paštas: (noveltyfinances@gmail.com)
    WhatsApp / Telegram: +447915601531
    Telefonas: +447915601531

    Pagarbiai
    Ponia Davina Claire
    „Novelty Finance Inc.“ generalinis direktorius.

Parašykite komentarą