Gausioms šeimoms – nuolaidos gimtadienio šventei

Nuo 2015 m. rugsėjo mėnesio Alytaus miesto gausios šeimos naudojasi nuolaidų kortele „Alytus – viena šeima". Pradėta įgyvendinti socialinė iniciatyva – nuolaidų kortelė „Alytus – viena šeima" jau išdalinta 326 gausioms šeimoms. Nuo akcijos pradžios jau yra prisijungę 53 verslo įmonės, įstaigos, organizacijos. Norime pasidžiaugti, kad Alytaus miesto įmonės ir įstaigos nėra abejingos šiai akcijai, nes jau šiais metais pirmieji prisijungė ir UAB „Oriolus" arba miesto gyventojams labiau žinoma kaip vaikų žaidimų kampelis „Jomajukas". Įmonė siūlo gausioms šeimoms, turinčioms nuolaidų korteles, pasinaudoti patalpų nuomos paslaugomis ne mažiau kaip 2 valandas ir suteikia 15 procentų nuolaidą. Gimtadienis kartu su „Jomajuku" – tai erdvi ir pilna įvairių kliūčių žaidimų aikštelė, joje sraigtinė čiuožykla nusileidžia į gausybės kamuoliukų baseiną, tai galimybė užkopti į spalvotais akmenukais nusėtą laipiojimo sienelę arba sudėti išskirtinę vaizduotės aikštelę, kuri suteikia vaikams neribotas galimybes žaisti, svajoti ir tyrinėti. O svarbiausia – kiekvieno jubiliato laukia staigmena!

Alytaus miesto savivaldybė ir toliau tęsia iniciatyvą – pagalbą Alytaus miesto gausioms šeimoms, todėl gausios šeimos, gyvenančios ir Alytaus rajone, taip pat gali gauti nuolaidų korteles. Pagaminta ir platinama nuolaidų kortelė „Alytus – viena šeima" skirta šeimoms, auginančioms tris ir daugiau vaikų. Kortelė suteikiama vieneriems metams ir metai iš metų galės būti pratęsiama, kol šeimos vaikams sueis 18 metų ir toliau, kol jaunuoliai mokysis mokykloje arba studijuos iki 26 metų amžiaus.

Daugiau informacijos apie teikiamas nuolaidas bei sąlygas gauti nuolaidų kortelę galima rasti adresu: http://www.alytus.lt/viena-seima

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą