Gegužės 17–19 d. ribojamas viešojo transporto eismas Alytaus Pulko ir Jotvingių gatvėmis


Gegužės 17–19 d. Alytuje vyks Europos sportinio ėjimo taurės varžybos, todėl nuo gegužės 17 dienos 12 val. iki 19 dienos 20 val. bus ribojamas viešojo transporto eismas Pulko ir Jotvingių gatvėmis.
Svarbiausi pakitimai:
• Autobusai 1, 1A, 3, 8, 8U, kursuojantys iš / į / pro AB „Dainava“, 11 autobuso maršrutas iš/į Lelijų g. ir autobusai 4, 4A, 6, 7A, 10, kursuojantys iš / į / pro Pirmąjį Alytų, nevažiuos pro autobuso stoteles „Sodra“, Miesto sodas, A. Ramanausko-Vanago gimnazija, Laidojimo namai, Aušros g., Amatų mokykla ir Kolegija. Tvarkaraščiai nebus keičiami.
• Autobusai, kursuojantys iš / į / pro AB „Dainava“, vietoje uždarytų Jotvingių ir Pulko gatvių atkarpų kursuos Rūtų ir Suvalkų gatvėmis.
• 11 autobusas vietoje uždarytų gatvių atkarpų kursuos Margio, Rūtų ir Suvalkų gatvėmis.
• Autobusai, kursuojantys iš / į / pro Pirmąjį Alytų, vietoje uždarytos Jotvingių gatvės atkarpos važiuos Ligoninės ir Tvirtovės gatvėmis.
• Visi autobusai, kurie įprastai kursuoja pro stotelę „Sodra“, bei papildomas autobusas 1A užvažiuos į Jotvingių turgaus aikštelę prie PC „Avitela“ įlaipinti ir išlaipinti keleivių.

Keleivių, vykstančių iš / į / pro AB „Dainava“, Užupių kapinių ir Pirmojo Alytaus puses, prašytume vadovautis tos krypties, į kurią ketina vykti, „Sodros“ stotelės tvarkaraščiu. Arba vadovautis artimiausiai esančios autobusų stotelės tvarkaraščiu, laiką koreguojant keliomis minutėmis, t. y. pridedant arba atimant kelias minutes, priklausomai nuo to, į kurią pusę ketinama vykti, bei gretimos stotelės nuotolį.
Atkreipiame keleivių dėmesį į tai, kad dėl pasikeitusios autobusų maršrutų važiavimo trasos, viešasis transportas gali vėluoti, nukrypti nuo autobusų stotelėse bei internete nurodytų tvarkaraščių.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą