Karių pratybos

 

 Lietuvos kariuomenės Mechanizuotosios pėstininkų brigados „Geležinis vilkas" Didžiosios kunigaikštienės Birutės ulonų batalionas rugsėjo 24-25 dienomis nuo 9 iki 24 val. ir rugsėjo 26 d. nuo 9 iki 12 val. vykdys karių pratybas su ratinėmis ir vikšrinėmis transporto priemonėmis Ulonų, Santaikos, Pabalių, Putinų, Pramonės, Naujosios, Verslo, Artojų, Miškininkų, Pievų ir Nemuno gatvėse. Sunkiasvorės transporto priemonės judės tik tais keliais kuriais yra leidžiamas sunkiasvorio transporto eismas. Pratybų metu pirotechninės priemonės nebus naudojamos.

Taip pat Lietuvos kariuomenės Mechanizuotosios pėstininkų brigados „Geležinis vilkas" Didžiosios kunigaikštienės Birutės ulonų batalionas spalio mėnesį Alytuje ir Alytaus rajone vykdys kovinio šaudymo ir lauko pratybas. Veiksmai vyks šviesiu ir tamsiu paros metu.

Užtikrinama, kad pratybų metu nebus žalojama augmenija, teršiama aplinka ir bus laikomasi priešgaisrinės saugos reikalavimų.

Dainavos apygardos 1-oji rinktinė IV ketvirtį Alytaus apskrityje vykdys taktikos pratybas civilinėse teritorijose. Veiksmai vyks šviesiu ir tamsiu paros metu. Taip pat rinktinė spalio 25-27 dienomis vykdys tarptautines pratybas, kuriose bus naudojamos imitacinės priemonės. Pratybose dalyvaus sąjungininkų sraigtasparniai ir karinė technika.

Pratybų metu grupės judės pėsčiomis, transportas važiuos tik keliais. Užtikrinama, kad pratybų metu nebus žalojama augmenija, teršiama aplinka.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą