Dzūkijos mokyklos teritorijoje vyksta aplinkos tvarkymo darbai

 

Jau netrukus Alytaus Dzūkijos mokyklos mokiniai galės jaustis saugiau – šiuo metu tvarkoma šios švietimo įstaigos teritorija, o netrukus ji bus aptverta tvora.
Mokyklos teritorijoje platinami esami įvažiavimai, atliekami aikštelės remonto darbai, šalia įvažiavimo į prekybos centrą „Iki“ nuo Tvirtovės g. įrengiamos keturios tėvelių stotelės „Bučiuoju ir važiuoju“, kur mokinių tėvai galės trumpam sustoti ir išleisti savo vaikus. Šalia šios aikštelės įrengiama šaligatvio atkarpa, skirta saugiai prieiti prie įėjimo vartelių. Čia taip pat tvarkomi laiptai, jungiantys mokyklą su šalia prekybos centro esančia automobilių stovėjimo aikštele.
Mokyklos tvarkymo darbus atlieka UAB „Kubita“ ir UAB „Parama“. Jei tik leis oro sąlygos, darbai bus baigti dar šiemet, jeigu ne – darbus planuojama baigti 2020 m. ankstyvą pavasarį.
Alytaus Dzūkijos mokykla bus pirmoji Alytaus miesto švietimo įstaiga, kuri bus aptverta tvora.
Alytaus miesto lopšeliai darželiai tvoras keisti pradėjo dar 2019 m. pavasarį. Aštuoni Alytaus darželiai jau papuošti spalvingais vartais bei tvoromis. Planuojama, kad gruodį įvairiais pasakų herojais pasipuoš ir likę 7 Alytaus miesto darželiai.

 Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą