Šią savaitę Alytuje prasidėjo kasmetinis duobių remontas

Karantino metu tam tikri darbai nestoja, o ir šiltesni orai leidžia ankščiau pradėti duobių taisymo darbus Alytuje. Kasmetinis pavasarinis asfalto dangos duobių taisymas šiuo metu vyksta Pirmajame Alytuje.

Kaip įprastai pirmiausia pradedame taisyti pagrindines gatves, tuomet mikrorajonus, o vėliau, jei liks lėšų, bus taisomi ir įvažiavimo į kiemus keliukai. Atkreipiame gyventojų dėmesį, kad ne visos duobės bus užtaisomos tą pačią dieną. Todėl atsiprašome už nepatogumus jų remonto metu.

Mieste daug duobių atsiveria kiekvienais metais ir jų atsiradimo vietos yra visiškai neprognozuojamos. Duobės dažniausiai atsiranda pasikeitus oro temperatūrai, o joms didėjant, sukeliami ne tik nepatogumai, bet ir nuostoliai vairuotojams. Tos vietos, kuriose yra numatomas dangos iširimas, yra remontuojamos dar prieš žiemą. Tačiau neretai pasitaiko atvejų, kai duobė atsiveria visiškai matomų įtrūkimų neturėjusioje dangoje. Todėl svarbu atsivėrusią duobę pastebėti laiku, kad būtų galima kuo greičiau ją užtaisyti.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą