Įsibėgėja viešųjų erdvių tvarkymo darbai

Alytaus miesto savivaldybė kasmet didelį dėmesį skiria miesto parkų aikščių, skverų šaligatvių bei žaliųjų plotų priežiūrai. Ne išimtis – ir šie metai. Šis šiltas pavasaris suteikė galimybę anksčiau nei įpras tai baigti minėtų viešųjų erdvių pirminį tvarkymą. 

Poros savaičių bėgyje Alytaus miesto švarą ir tvarką užtikrinančios įmonės vėl kibs į darbus – kaip įprastai bus pjaunama žolė, nupjautos medžių atžalos ir naikinami savaiminės kilmės, šienaujamuose plotuose atsiradę krūmai.
Alytaus žalieji plotai zonose suskirstyti į I ir II lygius. Pirmo lygio plotai šienaujami nuolat, o II lygio, pagal užsakymus, atsižvelgiant į žolės aukštį.
Žaliųjų erdvių priežiūra Alytuje vykdoma pagal pasirašytas paslaugų sutartis. Pirmojo Alytaus zoną prižiūri VšĮ „Alytaus infrastruktūra“, Miesto centro ir Putinų zoną – UAB „2MP“, Vidzgirio, Dainavos ir Ulonų zonas – UAB „Raguvilė“. Visų miesto gatvių priežiūra taip pat rūpinasi UAB „Raguvilė“.
Dažnai sulaukiame klausimų kur kreiptis, pastebėjus netvarkingas viešąsias teritorijas? Kviečiame gyventojus apie iškilusią problemą pranešti Miesto ūkio skyriaus specialistams el. paštu miestoukis@alytus.lt arba interneto svetainėje „Tvarkau Alytų“.

 AMSA inf. 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą