Paminėta Vietos savivaldos diena

Alytaus rajono savivaldybėje paminėta Vietos savivaldos diena. Darbuotojams iš savivaldybės mero reprezentacijos fondo padovanota apsaugos nuo Covid-19 rinkinių, saldumynų. Sveikinimai ir kuklios dovanėlės pasiekė visus savivaldybės įstaigų ir institucijų  darbuotojus – mokytojus, medikus, slaugytojus, kultūros, bibliotekos ir jų filialų žmones, seniūnijų darbuotojus.

„COVID-19 pandemija keičia mūsų gyvenimą ir tradicijas. Saugome gyventojus, todėl apribojome renginius, susibūrimus.

Spalio 10-oji – Vietos savivaldos diena.  Tegul ji sujungia mus visus: Alytaus rajono gyventojus, įmonių, įstaigų, organizacijų darbuotojus, esame viena didelė šeima. Be jūsų kasdienio darbo neįsivaizduojama stipri ir atsakinga savivalda.

Džiaugiuosi, kad esate ir dirbate kartu, sveikinu su visų mūsų bendra švente! – tokį sveikinimą gavo Alytaus rajono savivaldybės tarybos nariai, administracijos ir įstaigų darbuotojai.

Tarybos posėdžių salėje susirinkusius  savivaldybės darbuotojus, seniūnus, įstaigų vadovus pasveikino Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas. Meras padėkojo darbuotojams už darbą, kolegiškumą, linkėjo tarpusavio bendradarbiavimo ir, žinoma, - būti sveikiems. 

 “Dėkoju jums visiems ir kiekvienam asmeniškai, kad, vis dėlto, esame stipri, profesionali komanda! Savivaldybė kartu yra ir sudėtinė valstybės aparato dalis, tad nuo mūsų darbo, komandos susiklausymo, geranoriškumo bendraujant su gyventojais priklauso žmonių pasitikėjimas valstybe,“- sakė savivaldybės vadovas A. Vrubliauskas.

Minėjime dalyvavo ir dovana bei mero padėka už Alytaus rajono vardo garsinimą, kūrybiškumą ir jaunatvišką energiją apdovanota muzikinio projekto „Dainuok su manim“ nugalėtoja Vakarė Jarmalavičiūtė.

Aktyviausius, veikliausius savivaldybės ir įstaigų darbuotojus meras apdovanojo padėkomis ir piniginėmis premijomis, dovanų čekiu. Apdovanojimus gavo:  

Alytaus rajono savivaldybės Miroslavo gimnazijos kūno kultūros mokytoja metodininkė Ingrida Rauličkienė - už bendruomenės įtraukimą į aktyvią veiklą, jaunimo ugdymą ir dalijimąsi gerąja patirtimi.   

Alytaus rajono savivaldybės pirminės sveikatos priežiūros centro Simno ambulatorijos šeimos gydytoja Akvilė Neveckienė - už iniciatyvumą, geranoriškumą, jautrumą ir nuoširdžią pagalbą pacientams.

Alytaus rajono savivaldybės tarybos narys Kęstutis Patinskas - už aktyvią veiklą savivaldybės taryboje, nuoširdų bendradarbiavimą su rajono gyventojais, socialinį jautrumą.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos direktorius Aivaras Vyšniauskas - už iniciatyvumą, kūrybiškumą ir Alytaus rajono vardo garsinimą šalyje.

Alytaus rajono savivaldybės administracijos Centralizuoto vidaus audito skyriaus vedėja Rima Norkaitienė - už kompetenciją, kilusių iššūkių suvaldymą ir atsakingą požiūrį į komandinį darbą.

Alytaus rajono savivaldybės Pivašiūnų globos namų direktorius Sigitas Karlonas - už operatyvumą ir organizuotumą sprendžiant  iškilusias problemas, atsakingą požiūrį į paskirtas užduotis.

Alytaus rajono savivaldybės administracijos Komunalinio ūkio ir architektūros skyriaus vyriausioji specialistė Oksana Nikulinienė - už kompetenciją, kolegiškumą, atsakingą požiūrį į paskirtas užduotis.

Alytaus rajono savivaldybės administracijos Buhalterinės apskaitos skyriaus vedėja Danutė Kazakevičienė - už skyriaus subūrimą naujiems iššūkiams įgyvendinti, atsakingumą ir stropumą

Alytaus rajono savivaldybės administracijos Žemės ūkio skyriaus vedėjas Stasys Supranavičius ir Alytaus seniūnas Kęstutis Tumynas - už gerą komunikaciją su  gyventojais likviduojant 2019 metų gaisro padarinius.

Savivaldybės darbuotojai taip pat buvo pavaišinti tortu ir apdovanoti apsaugos nuo koronavirusinės infekcijos rinkiniais.

Alytaus rajono savivaldybės dėkoja Medūkštos kaimo gyventojui Fabijonui Delindai už padovanotus kardelius, kurie Vietos savivaldos dienos proga papuošė tarybos posėdžių salę.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą