Kalėdų laukimas: gyventojai ir bendruomenės kviečiamos puošti savo kiemus

Artėja džiugesio ir vilties kupinos gražiausios metų šventės – šv. Kalėdos. Šiais metais jos bus kitokios – be susibūrimų, šurmulio, ramesnės ir jaukesnės – bet ne mažiau laukiamos. Alytaus rajono savivaldybė kviečia gyventojus, bendruomenes, įstaigas, įmones šventiškai papuošti savo aplinką.

„Džiaugiuosi mūsų rajono žmonėmis, kurie kasmet laukdami Kalėdų išradingai pasiruošia savo namus ir kiemus. Šventinę nuotaiką sukuria ne tik sau, bet ir kaimynui. Jauskime šventę širdyje ir tikėkime, kad ateinantys metai bus geresni. Linkiu ir kviečiu, kad gerasis Kalėdų laukimo ir jaukumo kūrimo virusas plistų mūsų rajone ir už jo ribų“, – sakė Alytaus rajono savivaldybės meras  Algirdas Vrubliauskas.

Alytaus rajono bendruomenės taip pat kviečiamos papuošti eglutes ar padaryti kitas šventines dekoracija prie bendruomenių namų. Papuošimų nuotraukas siųskite Alytaus rajono savivaldybei el. paštu info@arsa.lt iki gruodžio 20 d. Išradingiausiai ir įspūdingiausiai savo aplinką pasipuošusios bendruomenės bus apdovanotos.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

 

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą