Jaunieji šauliai stovyklauja Pivašiūnuose

Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas aplankė Pivašiūnuose įsikūrusią jaunųjų šaulių stovyklą.

Ką tik atnaujintoje, suremontuotoje Pivašiūnų gimnazijoje prasidėjo Lietuvos šaulių sąjungos Karininko Antano Juozapavičiaus šaulių 1-osios rinktinės organizuojama III pakopos jaunųjų šaulių stovykla.

Rinktinės vadas Skirmantas Valatkevičius sako, kad stovykloje dalyvauja ir Suvalkijos šaulių 4-osios rinktinės jaunimas. Stovykla veiks iki liepos 4 d. Vėliau į Pivašiūnus atvyks dar trys stovyklautojų pamainos. Iš viso stovyklaus daugiau kaip 400 jaunųjų šaulių.

„Tai - viena iš didžiausių jaunimo neformalių veiklų. Džiaugiuosi, kad jaunieji šauliai kasmet čia renkasi iš visos Pietų Lietuvos – ne tik pramogauja, ilsisi, bet ir grūdinasi fiziškai, mokosi veikti kaip komanda, mokosi pilietiškumo, atsakomybės“,- susipažinęs su jaunųjų šaulių stovykla kalbėjo meras A. Vrubliauskas.

Savivaldybės vadovas pasidžiaugė, kad šiemet stovykla įsikūrė gražiai suremontuotose, patogiose gimnazijos patalpose, savivaldybė prisidėjo prie stovyklos organizavimo, parūpino visų rajono gimnazijų jauniesiems šauliams uniformas.

Nuotr.: Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas (antras iš dešinės) aplankė jaunųjų šaulių stovyklą.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą