Pirmojo Alytaus bendruomenė susirinko pasidžiaugti naujai įrengtomis patalpomis

Pirmadienio vakarą Pirmojo Alytaus bendruomenė susirinko savo naujai įrengtose patalpose. Pirmojo Alytaus bendruomenės reikmėms Piliakalnio progimnazijoje pačių bendruomenės narių pastangomis buvo atnaujintas nenaudojamas mokyklos kabinetas.

Patalpų atidarymo ceremoniją pradėjo pirmajame Alytuje esančios Alytaus Šv. Liudviko bažnyčios klebonas Valdas Beleckas, pašventindamas naujas bendruomenės patalpas. Asociacijos "I Alytus" pirmininkė Renata Kantaravičienė padėkojo kiekvienam bendruomenės nariui, prisidėjusiam prie bendruomenės patalpų atnaujinimo.

Po padėkų ir sveikinimų bendruomenės nariai vaišinosi pačių pagamintais ypatingais saldumynais ir dalinosi idėjomis, kaip į bendruomenės veiklą įtraukti vis daugiau bendruomenės narių, įvairiomis bažnyčios, mokyklos ir Pirmojo Alytaus asociacijos bendradarbiavimo galimybėmis, prisiminė unikalius Pirmojo Alytaus istorijos faktus, iš pirmojo Alytaus kilusias Lietuvoje ir pasaulyje garsias asmenybes ir planavo būsimus bendruomenės renginius bei veiklas.

Pirmojo Alytaus asociacijos pirmininkė Renata Kantaravičienė kviečia visus pirmojo Alytaus bendruomenės narius užsukti į naująsias bendruomenės patalpas ir susipažinti su bendraminčiais, bei atrasti ir dalyvauti sau patinkančiose veiklose.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą