Įvyko finalinis Alytaus rajono bendruomenių protmūšio Alytaus seniūnijos taurei laimėti etapas

Šių metų rugsėjį prasidėjęs Luksnėnų kaimo bendruomenės „Spindulys“ organizuotas protmūšis Alytaus seniūnijos taurei laimėti pasiekė finišo tiesiąją. Gruodžio 7 dieną Luksnėnuose įvyko finalinis III etapas, po kurio paaiškėjo, kurios bendruomenės iškovojo prizines vietas.

Finaliniame protmūšyje dalyvavo 8 komandos – bendruomenė „24 kaimynai“, Genių kaimo bendruomenė, Luksnėnų kaimo bendruomenės „Spindulys“ ir „Drūtas dzūkas“, Panemuninkų kaimo bendruomenės visuomeninė organizacija „Panemuninkai“, Radžiūnų „Slėnio“ bendruomenė ir Užubalių kaimo bendruomenė „Užubalių gojus“. Finalinis žaidimas buvo ypatingas – jo metu buvo skaičiuojami viso sezono metu surinkti įskaitiniai taškai.

Šventės organizatorių ir rėmėjų pirmininkui Sauliui Belickui tarus sveikinimo žodį visiems atvykusiems dalyviams, žaidimo taisykles paaiškinus protmūšio iniciatoriui ir klausimų autoriui Tomui Belickui, prasidėjo įnirtinga kova dėl pergalės. Finaliniame žaidime, kaip ir visą sezoną, vyko ApšilimoMuzikinis ir Žaibo turai. Artėjant gražiausioms metų šventėms vyko specialūs Kalėdinis ir 2021 turai.

Atsakius į visus klausimus ir sužinojus visus atsakymus sveikinimo žodį visiems dalyviams ir organizatoriams tarė Alytaus rajono savivaldybės administracijos direktorės pavaduotojas Virgilijus Pranskevičius, kuris pasidžiaugė gausiai susirinkusiais dalyviais, padėkojo organizatoriams ir tikisi jog graži protmūšio idėja nuvilnys per visą Alytaus rajoną. Įspūdingas prizininkų taures įsteigęs Alytaus seniūnijos seniūnas Kęstutis Tumynas pasveikino visas aktyvias bendruomenes ir palinkėjo visiems gražių artėjančių didžiųjų metų švenčių!

Susumavus visus taškus ir atsakymus paaiškėjo, jog pirmą vietą ir Alytaus seniūnijos taurę ir rėmėjų įsteigtus prizus iškovojo visus protmūšio etapus laimėjusi bendruomenė iš Luksnėnų „Drūtas dzūkas“. Antroji vieta atiteko Panemuninkų kaimo bendruomenės visuomeninei organizacijai „Panemuninkai“. Trečiąja vieta džiaugėsi po labai įnirtingos kovos vos vienu įskaitiniu tašku varžovus aplenkusi Santaikos kaimo bendruomenė. Ketvirtąją vietą galutinėje rikiuotėje užėmė bendruomenė „24 kaimynai“, finaliniame žaidime užėmusi trečiąją vietą. Į daugybę klausimų atsakė ir saldžiomis dovanomis taip pat džiaugėsi „Užubalių gojaus“, Genių, „Spindulio“ ir Radžiūnų slėnio bendruomenės.

Protmūšio organizatoriai dėkoja rėmėjams: Alytaus rajono savivaldybei, puikias prizininkų taures įsteigusiam seniūnui Kęstučiui Tumynui ir Alytaus seniūnijai, MB „10 su pliusu“ – korepetitorių paslaugos moksleiviams, Lietuvos kaimo sporto ir kultūros asociacijai „Nemunas“, IĮ „Editos kepiniai“ už ypatingai skanius šimtalapius visiems dalyviams ir UAB „Remedijai“, partneriams Alytaus rajono savivaldybės kultūros centro Luksnėnų skyriui, informaciniam partneriui danielius.net., už visokeriopą pagalbą – Luksnėnų seniūnaičiui Linui Norkūnui, Genei Norkūnienei, Marytei Margelienei, Onutei Rutkauskienei, Jonui Rutkauskui, Zitai Belickienei, Irenai Jaciūnienei, Daivai Zubraitei, Algiui ir Rimutei Naruševičiams ir Gyčiui Rutkauskui.

Organizatoriai taip pat dėkoja visų dalyvavusių bendruomenių primininkams ir nariams už dalyvavimą ir džiaugiasi jų pasiektais rezultatais.

Luksnėnų kaimo bendruomenės „Spindulys“ atstovas viešiems ryšiams ir protmūšio vedėjas Tomas Belickas

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą