Alytaus rajono savivaldybei – simbolinė šaulių dovana

Lietuvos šaulių sąjungos Alytaus apskrities karininko A. Juozapavičiaus šaulių 1-osios rinktinės vadas Skirmantas Valatkevičius, pirmadienį apsilankęs Alytaus rajono savivaldybėje, merui Algirdui Vrubliauskui išsakė nuoširdžią padėką už paramą šaulių organizacijos veiklai, ypač – už jaunųjų šaulių stovyklas, uniformas, kitą pagalbą.

Alytaus rajone daugėja jaunimo, dalyvaujančio Lietuvos šaulių sąjungos veikloje, kurią finansuoja savivaldybė. Šaulių sąjungos organizuojamoje Neformaliojo vaikų švietimo (NVŠ) programoje pernai dalyvavo beveik 200 mokinių. Užsiėmimai organizuoti Kumečiuose, Alovėje, Miroslave, Simne, Dauguose, Butrimonyse, Krokialaukyje, Pivašiūnuose. 2021 m. tam skirta 22 116 eurų NVŠ programos lėšų.

2021 m. liepos mėnesį Pivašiūnų gimnazijoje vyko respublikinė jaunųjų šaulių vasaros stovykla, kurioje dalyvavo apie 400 mokinių (šauliai buvo priimti apsistoti be mokesčių).

Savivaldybė teikė paramą įsigyjant šaulių uniformas moksleiviams, praėjusiais metais kiekviena gimnazija gavo apie 10 tokių uniformų.

Šiemet programa taip pat vykdoma, joje dalyvauja 200 mokinių. Populiarėja Šaulių sąjungos būreliai mokyklose, organizuojami žygiai, socialinės veiklos.

„Šaulių veikla yra svari ugdant jaunosios kartos patriotiškumą, vertybes, meilę ir pagarbą savo kraštui. Iš jaunųjų šaulių išauga ne vienas Lietuvos karys, todėl, manau, skiriama parama organizacijai yra prasminga“, – sako Alytaus rajono savivaldybės meras A. Vrubliauskas.

Šaulių rinktinės vadas S. Valatkevičius įteikė atminimo dovaną – simbolinę šovinio tūtą su išgraviruotu užrašu: „Alytaus rajono savivaldybei – už svarų indėlį, bendradarbiavimą ir paramą Lietuvos šaulių sąjungos Alytaus apskrities karininko A. Juozapavičiaus šaulių 1-ajai rinktinei“.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

  • polkmsovbcv
    prieš 47 minučių
    SKAITYKITE MANO LIUDYJIMĄ, KAIP GAUTI PASKOLĄ IŠ „SKY EXPERIENCE“ PASKOLŲ ĮMONĖS.

    Mano vardas KAROLINA, esu vienišas tėvas, prieš mirdamas mano vyrui jis paliko mums tiek daug skolų, aš buvau tokia sutrikusi ir nusivylusi, kaip sumokėti didžiulę skolą. Vieną dieną naršydamas internete aptikau liudijimą (sonia) apie dangaus patirties paskolą, todėl paprašiau 85 000 EUR paskolos 5 metams iš įmonės jos paštu (contact@skyexperienceloan.com) arba (skyexperienceloan@gmail). .com). Leiskite pasauliui žinoti, kas buvo padaryta dėl manęs, mano didžiausiai nuostabai, per mažiau nei 48 valandas mano paskola buvo patvirtinta su 2% palūkanų norma. Dabar aš sumokėjau savo vyro skolą ir pradėjau savo gyvenimą bei verslą. Aš ką tik įvykdžiau savo įžadą. Taigi, jei norite bent 2% paskolos, susisiekite su SKY EXPERIENCE PASKOLŲ ĮMONĖMIS. jos el. paštu
    (contact@skyexperienceloan.com) arba (skyexperienceloan@gmail.com). apsilankykite jos svetainėje http://www.skyexperienceloan.com

Parašykite komentarą