Lopšelio-darželio „Linelis“ direktorė R. Vitkauskienė: „Naujam vadovui linkiu būti žmogumi ir visą dėmesį skirti vaikams“

„Norime Jums padėkoti, kad tiek daug metų paskyrėte miesto vaikų ugdymui. Tikiu, kad iš daugelio iš jų išaugo puikūs žmonės, miesto ir šalies patriotai", – šiandien sveikindamas į užtarnautą poilsį išeinančią Alytaus lopšelio-darželio „Linelis" direktorę Reginą Vitkauskienę sakė Alytaus miesto savivaldybės meras Vytautas Grigaravičius. Kuo didžiausios sėkmės ateityje direktorei linkėjo Alytaus miesto savivaldybės mero pavaduotoja Valė Gibienė.

Alytaus miesto savivaldybės meras V. Grigaravičius lopšelio-darželio direktorei įteikė Alytaus miesto savivaldybės medalį.

Beveik 40 – tiek metų R. Vitkauskienė pradirbo lopšelyje-darželyje. Ji neslėpė, kad gaila palikti darbą, tačiau teigė dabar galėsianti daugiau laiko skirti sau ir savo artimiesiems. „Skirsiu daugiau dėmesio mamai, vaikams, anūkams. Dažniau nuvažiuosiu į sodą," – sakė direktorė.

Jeigu bus labai sunku, R. Vitkauskienė sakė užsuksianti į lopšelį-darželį, juolab, kad jis prie pat jos namų. Nepamiršti buvusios darbovietės atsisveikinant jai linkėjo ir lopšelio-darželio bendruomenė.

Paklausta, ko palinkėtų naujam Alytaus lopšelio-darželio „Linelis" vadovui, R. Vitkauskienė sakė: „Linkiu būti žmogumi ir visą dėmesį skirti vaikams, juk jie – mūsų ateitis, tęsti pradėtus darbus."

Alytaus miesto savivaldybės informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą