Išplėstinė seniūnaičių sueiga

2018 m. rugsėjo 5 d. 17.00 val. Alytaus miesto savivaldybės tarybos posėdžių salėje (Rotušės a. 4) vyks išplėstinė Alytaus miesto seniūnaičių ir bendruomeninių organizacijų sueiga. Preliminari sueigos darbotvarkė:

1. Dėl išplėstinės seniūnaičių sueigos pirmininko ir sekretoriaus išrinkimo, bendruomeninių organizacijų deleguotų narių registravimo, darbotvarkės tvirtinimo.

2. Dėl Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2017—2019 metų veiksmų plano įgyvendinimo 2.3 priemonės remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse įgyvendinimo Alytaus miesto savivaldybėje pateiktų projektų vertinimo (Pranešėja – Sonata Dumbliauskienė, Socialinės paramos skyriaus vedėja).

3. Dėl kitų klausimų.

Bendruomeninių organizacijų, su sprendimo priėmimo teise galinčių dalyvauti išplėstinėje seniūnaičių sueigoje, sąrašas. Organizacijos, atitinkančios nuostatų reikalavimus, dėl įrašymo į sąrašą gali kreiptis ne vėliau kaip likus 3 darbo dienoms iki sueigos. Patariamojo balso teise sueigoje gali dalyvauti miesto savivaldybės teritorijoje veikiančių nevyriausybinių organizacijų, tradicinių religinių bendruomenių atstovai.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą