Alytaus rajono savivaldybėje lankėsi Maltos ordino atstovai

Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas, administracijos direktorė Jolanta Kručkauskaite ir socialinės paramos skyriaus vedėja Dalia Burlinskienė priėmė Maltos ordino pagalbos tarnybos prezidentą Romą Abunevičių, generalinę sekretorę Dalią Kedavičienę bei Alytaus rajono Pivašiūnų bei Simno maltiečių vadovę Laimą Žemaitienę, kurie atvyko pasikalbėti apie vykdomas veiklas, įgyvendinamus projektus bei aptarti tolimesnes bendradarbiavimo galimybes.

Meras Algirdas Vrubliauskas pasidžiaugė organizacijos vykdoma veikla, tačiau ragino į savanorystę daugiau įtraukti bendruomenes.

„Jūsų vykdoma veikla labai prasminga ir aš labai didžiuojuosi, kad net ir pas mus krašte tai veikia. Tačiau norėtųsi jog bendruomenės, kurių mes turime rajone labai daug, stipriau įsitrauktų į savanorystę, nes būtent jie yra arčiausiai rajono žmonių“,- kalbėjo A.Vrubliauskas.

Alytaus rajono Pivašiūnų bei Simno maltiečių vadovė Laima Žemaitienė turėjo ir prašymą savivaldybės vadovams. Iš labdaros gaunant maisto produktus, juos tenka sandėliuoti, o tokių patalpų jie neturi. Savivaldybės administracijos direktorė Jolanta Kručkauskaitė pažadėjo šią problemą spęsti ir rasti patalpas, kuriose būtų galima maisto produktus sudėti.

 

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą